Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Demi Lovato'ya 'hindi' tepkisi - Magazin haberleri
        1

        ABD'li şarkıcı Demi Lovato, birkaç hafta önce Kaliforniya'nın Çiftlik Hayvanları Barınağı'nı ziyaret ederek oradaki bir hindi ile yan yana poz vermişti.

        2

        Barınak tarafından yapılan paylaşıma hindilerin öldürülmesine dair detaylı istatistikler ve insanları bir hindi yemek yerine sahiplenmeye yöndendiren bir not düşülmüştü.

        3

        Lovato, haftalar sonra pişirdiği ve yediği hindinin fotoğrafını Instagram'dan yayınladı.

        4

        TEPKİ ÇEKTİ

        28 yaşındaki şarkıcının paylaşımı tepki çekti. Bazı sosyal medya kullanıcıları Lovato'yu tutarsız davranışlarla suçladı.

        5

        Öte yandan temmuz ayında oyuncu Max Ehrich ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan Demi Lovato, geçtiğimiz günlerde People's Choice Awards (Halkın Seçimi Ödülleri) konuşmasında sevgilisi ile ayrıldığını duyurmuştu.

        6

        NİŞANI ATTI

        İlk olarak karantinada neler yaptığından bahseden Demi Lovato, bu süreçte nişanlandığını, fotoğraf çektiğini söyleyerek, meditasyona ve resime yoğunlaştığını belirtmişti.

        Lovato, cümlesinin sonunda da nişanı attığını açıklamıştı.

        7

        Max Ehrich ile mart ayında aşk yaşamaya başlayan şarkıcı, sosyal medya hesabından Ehrich ile olan tüm pozlarını da kaldırmıştı.

        8

        Kısa bir süre oyunculuk da yapan Demi Lovato, çocuk oyuncu olarak ilk kez 'Barney ve Arkadaşları'nda rol almıştı.

        2008'de 'Rock Kampı' adlı televizyon filminin başrolünde yer alarak ünlenmişti.

        9

        Bir dönem şarkıcı Joe Jonas ile de aşk yaşayan Lovato, Jonas'tan ayrıldıktan sonra beslenme problemleri ve bazı psikolojik sorunlardan dolayı rehabilitasyona alınmıştı.

        10

        28 Ocak 2011 tarihinde de tedaviden çıkarak Temmuz 2010'da başladığı üçüncü albüm çalışmalarına kaldığı yerden devam etti ve 12 Temmuz 2011 tarihinde kişisel sorunlarını anlatan bir single yayınlamıştı: Skyscraper. Demi, bu şarkıyla Teen Choice Ödülleri'de 'En İyi Yaz Şarkısı' ödülünü almıştı.

        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ