Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SON DAKİKA: Didem Erol Amerika'da evlendi - Magazin haberleri
        1

        2008 yılından beri Amerika'da yaşayan oyuncu ve sunucu Didem Erol, evlendi. Kariyerine ABD'de devam eden Erol, adını 'Serah Henesey' olarak değiştirerek ve kendine yeni bir hayat kurmuştu.

        2

        Uzun süredir Nathan Cowles ile aşk yaşan Didem Erol, sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu.

        Erol, güzel haberi Instagram hesabından şöyle duyurdu: “Aralık 30, 2020 bugün sevgilim, aşkım ve en iyi dostuma 'evet' dedim. Sevgili Nathan en büyük mutluluğum... Bir yıllık pandemide bile beni her gün kahkahalarla güldürebilecek tek adamsın ve en büyük nimetimsin..."

        3

        Onlar aradıkları aşkları uzaklarda buldu. Kiminin evlilikleri çocukla taçlandı, kimi de yollarını kısa sürede ayırdı. İşte yabancılarla evlenen isimleri...

        Son olarak SHOW TV'nin fenomen dizisi Ramo'da boy gösteren oyuncu Murat Yıldırım, Londra’da tanıştığı Faslı İmane Elbani’yle 25 Aralık 2016'da evlendi. Çift, mutlu bir evlilik sürdürüyor.

        4

        Haber spikeri Nazlı Tolga Hollandalı Lawrence Brenninkmeyer ile evlendi. Brenninkmeyer, uluslararası bir giyim perakendecisinde yöneticilik yapıyor.

        5

        Hande Ataizi 2012 yılında gazeteci eşi Benjamin Havrey ile evlenmişti. Ancak çiftin yolları 2018'de ayrıldı. İkilinin Leo adında bir oğlu var.

        6

        Oyuncu Mehmet Günsür gönlünü bir İtalyan'a kaptırdı. Günsür, Katerina Mongio ile evlendi. Çiftin üç çocuğu bulunuyor.

        7

        Burcu Esmersoy da Mehmet Günsür gibi kalbini İtalyan birine kaptırmıştı. Massimo Cusimano ile 2005 yılında evlenen Esmersoy, üç yıl sonra boşandı.

        8

        Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 2014 yılında İrlandalı manken Chloe Loughnan ile evlendi. Ancak çiftin evliliği 5 yıl sürdü.

        9

        Eski manken Tuğba Özay, 2009 yılında İtalyan Ludovic Fattizzo evlenmişti. Çift yollarını kısa sürede ayırsa da, resmi olarak geçtiğimiz yıl boşandı. 10 yıllık evliliklerini noktalayan taraflardan Özay, "Her zaman sevgiyle ve saygıyla anacağım bir insan. Benim için çok değerli bir insan. Bizim tek sorunumuz zaten iki ülke arasında yaşamaktı. Ama hayırlısı... Artık herkesin kendi yolu." demişti.

        10

        Nukhet Duru da bir dönem yabancı bir erkekle evli kaldı. Yıllar önce Yunanlı doktor Yannis Guannis ile evli olan Nukhet Duru Yunanlı eşiyle konser vermek için gittiği Atina'da tanışmıştı. Guannis bir dönem Türkiye'de yaşamayı bile kabul çiftin evliliği uzun sürmedi.

        11

        Mustafa Sandal ile Sırp şarkıcı Emina Jahovic, 2008 yılında evlenmişti. Ancak çiftin evliliği, birlikteliklerinin 10. yılında ayrıldı. İkilinin Yaman ve Yavuz adında iki oğlu var.

        12

        Yaprak Dökümü dizisiyle şöhrete kavuşan şimdilerde ise yaşamını ABD'de TIR şoförlüğü yaparak sürdüren Tolga Karel, 2011 yılında Azeri manken Günay Musayeva ile evlenmişti. Çift, 2015 yılında boşandı. Karel ardından 2016'da Sarah Scott ile nikah masasına oturdu.

        13

        Eski manken Tuğçe Kazaz, 2005'te evlendiği Yunanlı eşi Yorgos Seitaridis için Müslümanlığı bırakıp Hristiyanlığa geçmişti. Çift, 2008'de boşandı.

        14

        Şarkıcı Doğuş, 2014 yılında Azeri gazeteci Hoşkedem Hidayetkızı ile evlendi. Çiftin iki çocuğu bulunuyor.

        15

        Oyuncu Tolgahan Sayışman, 2008'de Miss Globe Kainat Güzeli seçilen Almeda Abazi ile 2017 yılında evlendi. Çiftin Efehan adında bir oğullar dünyaya geldi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ