Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Doğduğun Ev Kaderindir Özlem kimdir? Ebru Cündübeyoğlu kaç yaşında, dizileri neler?

        Güzel oyuncu Ebru Cündübeyoğlu Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile yeniden televizyon ekranlarında! Son olarak Kanal D'de yayınlanan Gülizar dizisinde oynayan oyuncu yaklaşık 3 yılın ardından yeniden sevenlerinin karşısına çıktı. Ebru Cündübeyoğlu kimdir? Ebru Cündübeyoğlu kaç yaşında?

        EBRU CÜNDÜBEYOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

        Ebru Cündübeyoğlu, 10 Eylül 1974'de Heilbronn, Almanya'da doğdu. Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunudur.

        1993 yılında kendisi de annesi gibi Türkiye 4. Güzeli seçildi ve aynı yıl televizyon kariyeri başladı. İlki Bir Başka Gece programı olmak üzere pek çok prestijli eğlence programının sunuculuğunu üstlendi ve yapımında çalıştı. Hafta içi her gün, canlı yayınla seyirci karşısına çıktığı aktüel-eğlence programı Sabah Şekerler; 20'li yaşlarında büyük bir seyirci kitlesi tarafından tanınmasını sağladı.

        REKLAM

        Osman Sınav'dan, Deli Yürek adlı dizide "Ayşegül" karakterini canlandırması için aldığı teklif, Cündübeyoğlu'na oyuncu titrini de beraberinde getirdi. Aynı yıl oyunculuğunu sahneye de taşıyarak, tiyatro dünyasına adım attı.

        1999'dan günümüze gerek kamera karşısında gerek tiyatro sahnesinde her biri birbirinden farklı pek çok sevilen karaktere can vermiştir. Koçum Benim'in Deniz öğretmeni, Omuz Omuza''nın Sevilay'ı, Yalancı Romantik'in İpek'i, Avrupa Avrupa'nın Gülbahar'ı Evli ve Öfkeli'nin Seray'ı Çalıkuşu'nun Feride'si , Kibarlık Budalası'nın Nicole'ü gibi pek çok rolle seyircisinin hafızasında yer almıştır.

        2005'te Çınar Yayınevinden çıkan Aşılı Kolum adlı şiir kitabı vardır.

        2013'te en sevdiği Türk Sanat Müziği parçalarını yorumladığı Sevdiğim Şarkılaralbümünü çıkarmıştır. Meslek hayatının 20. yılına özel, bu çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen sanatçının, yorumladığı coverlarla müzik çalışmaları devam etmektedir.

        EBRU CÜNDÜBEYOĞLU DİZİLERİ

        Gülüm - 1998

        Deli Yürek - 1999-2002

        Koçum Benim - 2002-2004

        Çınaraltı - 2003

        Omuz Omuza - 2004

        Gizli Patron - 2006

        Kuzey Rüzgarı - 2007-2008

        Şöhret Okulu - 2007

        Yalancı Romantik - 2008

        Kalbim Seni Seçti - 2011

        Avrupa Avrupa - 2011

        Yalan Dünya - 2012 (konuk oyuncu)

        Galip Derviş - 2014 - Pelin Öztürk (Konuk Oyuncu)

        Kocan Kadar Konuş -2015

        Evli ve Öfkeli - 2015-2016

        Gülizar - 2018

        Doğduğun Ev Kaderindir - 2021

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ