Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ebru Şallı: Hayatlarımız ünlü olmayanlara göre daha zor - Magazin haberleri
        1

        Uğur Akkuş ile aşk yaşayan model ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, Habertürk TV'de yayınlanan Oylum Talu'nun sunduğu 'Burası Haftasonu' programına konuk oldu. Akkuş, çocuklarıyla ilişkisi ve özel hayatına dair bilinmeyenlerini anlattı. İşte Şallı'nın açıklamalarından öne çıkan kısımlar:

        2

        Ben 20 yıl oldu bu noktaya geleli. Zaman çok çabuk geçiyor. Oğluma sporcu olması için çok emek verdim. Şu an Barcelona'da. Onu çok özlüyoruz. O orada yaşamaya alıştı ama zor bir şey, uzak kalmak hiç kolay olmuyor. Okul ona disiplin veriyor. 1 ayda bile büyüyor. Sporcu disiplini oluşmuş, bunu fark ediyorum. Sporcu disiplinini alması çok hoşuma gitti. Büyüyünce dertler başka oluyor.

        3

        "SPORCU ÇOCUK YETİŞTİRMEK BÜYÜK AVANTAJ"

        Sporcu çocuk yetiştirmek büyük bir avantaj ve özveri. Çocuklarınızı spora verin. Bütün kötü alışkanlıklardan arınır. Pilatese başlayıp hayatı değişen o kadar insan var ki... Çocuklarımız için kötü alışkanlıkları ve o sendromlu geçiş süreçleri için spordan çok destek aldım.

        4

        "BİR SÜREDİR AİLECE BİR HASTALIKLA MÜCADELE EDİYORUZ"

        Küçük oğlum da basketbol oynuyor. Onu da elimizden geldiğince yetiştiriyoruz ama bir hastalık durumumuz var. Bir tedavi sürecimiz oldu. 1 yıl gibi bir süreç geçirdik. Şu an durumu iyi ama onun okuluna ara vermemiz gerekti. Koşturmaca içinde bir yıl geçirdim. Her şey insanlar için, her şeyi yaşayabiliyoruz. Ben çok sabırlı bir insanım. Hep pozitif bir şekilde enerjiyi içten yükeltmek lazım. Ben doğru nefes alarak büyüdüm, çocukları büyüttük. Bir insanın karar vermesi ve kendini görmesi, spora başlaması çok güzel bir şey.

        5

        15 senedir pilatesi hayatımıza ben soktum. Ticari yönden de büyük bir katkı sağladığımı düşünüyorum bu sektöre. Eğitimleri sonuna kadar aldım. Belki benim yerimde başkası da olabilirdi. İnsanlar bundan yararlandı. İnsanların spor yapması ve kendini mutlu etmesi güzel bir şey. Küçüklükten beri benim içimde olan bir sağlık düşüncesi var.

        6

        "ÜNLÜ OLMAYANLARA GÖRE DAHA ZOR HAYATLARIMIZ VAR"

        Bizler tanınan insanlarız. Tanınmayan boşanan ve ayrılan, özel hayatı karma karışık olan insanlar var ama biz tanınıyoruz. 17-18 yaşımdan beri bu durumun içinde olduğum için zorlanmadım diyebilirim ama başka insanlara göre çok daha zor hayatlar... Çok zor bir sene geçirdim. Hastalık zor, ilişki yaşarken zor, her şey zor. Hep mükemmel ve iyi olmak zorundasın. İzleniyorsun çünkü.

        7

        KENDİSİNE YÖNELTİLEN ELEŞTİRİLERE NE CEVAP VERİYOR?

        Tanımayıp sosyal medyadan eleştirmek değişik bir girdap. İnsanlar birden sevgisizlik kusabiliyor. İnsanların biraz vicdanını kontrol etmesi gerekiyor. Bazen hiç haberim olmadan ablm haber veriyor bana yapılan yorumları. Haber geliyor bir şekilde, görüyorsun. Hayatın içindeyiz.

        8

        "İYİ ŞEYLERİ TAKDİR ETMEYİ BİLMİYORUZ, BU BİR SEVGİSİZLİK"

        Ortada ciddi bir sevgisizlik var ve farındalık sıfır, bunu yapan insanlara üzülüyorum. Keşke sevgi alıp, vermeyi bilsek. Bizde taktir etmeyi bilmek yok. İyi şeyleri görmeyip, ufacık bir sorun olduğunda insanlar yürüyor. Bunun adına bence sevgisizlik deniliyor. Empati denilen şeyi biraz anlamaya çalışsalar... Sevgisizlik çapımızın en büyük rahatsızlığı bence. Şükretmek lazım. Ben her şeyden pozitif bir şey bulurum ve oradan mutlu olurum.

        9

        ÖZEL HAYATINA DAİR MERAK EDİLENLER

        Uğur çok sporcu, pilates yapıyor. Biz 2 yıldır tanışıyoruz. Biz iş ortamında tanıştık. Yalnızdım, o da yalnızdı. 4 yıldır bir boşanma süreci vardı. Nişanlanalı 1 yıl oldu. Aileler de tanıştı. Bu yaz düğün olmaz ama o yola girdik. Şu anda günümüz belli değil. Yoğunluktan dolayı biraz daha bekliyoruz. Yolumuz belli zaten. Güzel gidiyor, gayet mutluyum, huzurluyum.

        10

        Gerçekten özel bir insan. Çok güveniyorum, yanımda hissediyorum. Birbirimize destek oluyoruz. Kıskançlığı yok. Aşırı bir şey yaşamadık bu zamana kadar. Ben olması gerektiği gibi kıskancım. Bizim bu konularda öyle bir sıkıntımız olmadı.

        11

        Ben 53 kiloyum. Çok zayıf değilim. Anne olarak mesaisi bitmeyen çalışanlarız. Bu işler açlık, susuzlukla olacak işler değil. Kendinizi sevin. Kendime güzel yatırım yaptım güzellikle alakalı. 15-20 yıldır pilates yapıyorum.

        12

        Yaşımız, gücümüz yeterse çocuk ileride olur. Benim 2, Uğur'un da 2 çocuğu var. Toplam 4 çocuğumuz oldu ama kısmet. Belli olmaz.

        40

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ