Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Eda Ece'den 'Buğrahan Tuncer' paylaşımı: Üç yıl geçmiş... - Magazin haberleri
        1

        Son dönemin popüler oyuncularından Eda Ece ile Anadolu Efes'te forma giyen basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer, üç ay önce ilişkilerine yeni bir şans verme kararı almıştı.

        2

        "ÜÇ YIL GEÇMİŞ..."

        Barışma sonrası İtalya'nın ardından soluğu Marmaris'te alan çift, tatillerini sonlandırdı. İstanbul'a dönen ikiliden Eda, sevgilisiyle birlikteliklerinin yıl dönümünü kutladı.

        Sosyal medyadan birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan ünlü oyuncu, gönderisine, "Üç yıl geçmiş, hello (merhaba) dört..." notunu düştü. Takipçileri Eda Ece'nin paylaşımını beğeni yağmuruna tuttu.

        3

        "ANNEM GİBİ SÜREKLİ EVLİLİK SORUYORSUNUZ"

        Geçtiğimiz hafta gazetecilerin "evlilik" soruları karşısında esprili bir açıklamada bulunan Eda Ece, "Annem gibi sürekli evlilik soruyorsunuz." şeklinde konuşmuştu.

        4

        "NE ARA GAZA GELİRSEK O ARA EVLENİRİZ"

        Ece, "Evlilik için bile vakit lazım. Bu işler kısmet. Ne ara gaza gelirsek o ara evleniriz. O da yoğun, ben de..." demişti.

        5

        "DİZİLERDE 9 KERE EVLENDİM"

        Muhabirlerin, "Hayalini kurduğunuz bir düğün veya gelinlik var mı?" sorusunu da yanıtlayan Eda Ece, "Dizilerde 9 kere evlendim. her türlü gelinliği giyindim. Dizide çocuğum bile oldu. Her duyguyu tattım yani." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "SİNİRLENİNCE TAKİPTEN ÇIKIYORUM"

        Sık sık ayrılıp barışan çiftten Eda Ece, "Özel hayatımı sürekli açıklamak, 'Ayrıldım, barıştım, kavga ettim' demek istemiyorum." ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca Ece, "Buğrahan ile ilişkimiz güzel gidiyor, bir sıkıntı yok. Ben sinirlenince Buğrahan'ı takipten çıkıyorum, sinirim geçince de geri ekliyorum." demişti.

        7

        "ÇOCUK YAPMAK İSTEYEN BİRİYİM"

        Kalabalık aileyi sevdiğini ifade eden Eda Ece, "Kaç çocuk istersiniz?" sorusunu, "Allah nasip ederse iki, üç çocuk isterim." şeklinde cevaplamıştı.

        8

        EDA ECE HAKKINDA

        Eda Ece, "Hayat Bilgisi", "Bez Bebek", "Adını Feriha Koydum" dizilerinde konuk ve yardımcı oyuncu rollerinde yer alarak televizyon dünyasına adım atmış, "Pis Yedili" dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

        9

        Eda Ece'nin başrolde yer aldığı yapımlar arasında "Kızım İçin", "Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul", "Deliha 2" filmlerinin yanı sıra "Beni Böyle Sev", "İlişki Durumu: Karışık," "Yasak Elma" gibi diziler de bulunuyor.

        Fotoğraflar: Instagram

        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ