Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ekranda uzun boylular ama gerçek çok farklı! İşte, 12 ünlü isim! Boyu kısa olan ünlüler
        1

        1. AMANDA SEYFRIED

        Ünlü oyuncu Amanda Seyfried 2011 yapımı "In Time (Zamana Karşı) filmi ile Justin Timberlake ile partner olmuştu. Ancak ikili arasında 20 cm'ye varan boy farkı vardı. Bu nedenle sıklıkla çekim sırasında topuklu ayakkabı kullanıldı. Justin Timberlake'in boyu 1.85, Amanda Seyfried'in ise 1.60 metre.

        2

        2. MILEY CYRUS

        Miley Cyrus ve eski eşi Liam Hemsworth "The Last Song" filminde beraber rol almıştı. Filmde ikili yakın boylarda duruyor olsa da aslında Miley Cyrus, Liam Hemsworth'den çok daha kısa. Miley Cyrus'un boyu 1.65 metre, Liam Hemsworth ise 1.91 metredir.

        3

        3. TOM HARDY

        Ünlü oyuncu Tom Hardy, "Batman: Kara Şövalye Yükseliyor" filminde kötü karakteri canlandırmıştı. Hardy, bu kötü karakteri en iyi şekilde yansıtabilmek için yoğun bir egzersiz programı uygulamış. Ünlü oyuncu çekimler boyunca daha uzun gözükebilmek için yüksek topuklu ayakkabılar giymiştir. Tom Hardy'nin boyu 1.75 metredir.

        4

        4. SCARLETT JOHANSSON

        Marvel filmlerinin sevilen oyuncusu Scarlett Johansson'ın boyu kısa olduğu için, film çekimlerinde bilgisayar teknolojisi kullanılmıştır. Scarlett Johansson'ın boyu 1.60 metredir.

        5

        5. MICHAEL CLARK DUNCAN

        Michael Clark Duncan, "The Green Mile (Yeşil Yol) filmindeki John Coffey karakterini canlandırmıştır. Karakterin en önemli özelliklerinden birisi ise sert ve dev görünümlü bir insan olmasına rağmen son derece duygusal ve çocuksu bir kişilliğe sahip olmasıdır.

        Duncan diğer karakterlerden uzun boylu olmasına rağmen filmde ekstra uzun boylu gösterilmeye çalışılmıştır. Daha küçük mobilyalar kullanılmıştır. Michael Clark Duncan'ın boyu 1.96'dır.

        6

        6. HUMPHREY BOGART

        Kazablanka filminin yıldızı Ingrid Bergman ve Humphrey Bogart arasındaki boy farkı filmde görülebilir düzeydedir. Rol arkadaşından daha kısa olan Bogart, Bergman yan yana olunan sahnelerde kutuların ve yastıkların üzerine çıkmıştır. Bogart'ın boyu, 1,73 metredir.

        7

        7. ROBERT DOWNEY JR.

        Sinema dünyasının sevilen oyuncularından birisi olan Downey Jr. tüm filmlerinde yüksek topuklu bir ayakkabı giymiştir. Robert Downey Jr.'ın boyu, 1.74 metredir.

        8

        8. ROBBIE COLTRANE

        Harry Potter serisinde uzun boylu gösterilen Robbie Coltrane aslında göründüğü kadar uzun bir insan değildi. Coltrane'nin boyu, 1,85 metredir.

        9

        9. DANIEL RADCLIFFE

        Harry Potter'ın başrol oyuncusu Daniel Radcliffe, rol arkadaşlarından daha kısadır. Film boyunca yapımcılar boy farkını ortadan kaldırmayı ustaca başarmışlardır. Daniel Radcliffe'ın boyu, 1,65 metredir.

        10

        10. GILLIAN ANDERSON

        The X-Files (Gizli Dosyalar) dizisinde rol alan Gillian Anderson ve David Duchovny arasında boy farkı televizyonda görünenden çok daha fazla. Anderson birçok sahnede platform üzerinde durmuştur. Gillian Anderson'ın boyu, 1.65 metredir.

        11

        11. KRISTEN STEWART

        Twilight (Alacakaranlık Efsanesi) ile bilinen Kristen Stewart ve Robert Pattinson çifti arasındaki boy farkı yine yapımcıların bilgisayar teknolojisini kullanması ile kapanmıştır. Kristen Stewart'ın boyu 1.65 metre iken Robert Pattinson'ın boyu 1.85 metredir.

        12

        12. JOSH HUTCHERSON

        "Açlık Oyunları" (Hunger Games) filminde rol alan Josh Hutcherson ve Jennifer Lawrence'ın boy farkı oldukça fazlaydı. Ancak sinema teknolojisinin gücü bu boy farkını en aza indirdi. Josh Hutcherson'ın boyu 1.65 metre iken Jennifer Lawrence'ın boyu 1.75 metredir.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ