Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Emina Jahovic'i şaşırtan Mustafa Sandal sorusu - Magazin haberleri

        Şarkıcı Emina Jahovic 10 yıl evli kaldığı, 2 oğlunun babası Mustafa Sandal’dan 1.5 ay önce boşanmıştı. Emina önceki akşam Etiler’deki bir restorandan çıkıyordu. Muhabirler “Mustafa Bey ayrılığa rağmen size hâlâ aşık olduğunu söyledi. Ne diyeceksiniz?” diye sordu. Ne diyeceğini şaşıran Emina Jahovic’in ilk sözleri “Aaaa gerçekten mi aşıkmış? Haberim yok, bilmiyordum” oldu.

        MUSTAFA VERDİ

        Emina Jahovic “Çocuklarımız Yaman ve Yavuz, babarıyla Göcek’teler. Ben de yanlarına gideceğim. Ailece tatil yapacağız” dedi.

        Emina, Mustafa Sandal’dan boşanırken yüklü miktarda tazminat aldığı yönündeki soruya da şöyle cevap verdi: “Ben hiçbir şey istemedim, Mustafa verdi. Her şey onun kararı doğrultusunda oldu. Ben ona uydum.”

        MAGAZİNE PİLOTLU MESAJ

        Mustafa Sandal “Ayrılık sürecinde hakkınızda ‘Eşini aldattı’ diye haberler çıktı. Magazincilere kırgın mısınız?” sorusuna şöyle bir cevap verdi: “Bir pilotun türbülansa girdiğinde canı sıkılma lüksü yok! Havada akım farklılığı oluyor, uçak sallanıyor, yolcular korkuyor. Pilot bundan dolayı mesleğine küsemez.”

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ