Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Erasmus öğrencilerinden "lezzet turu" videosu

        Adana'da, Erasmus öğrencileri Romanya uyruklu Mona Dragan (21) ve Bosna Hersek uyruklu Mirza Kurbegovic, (22) kentteki lezzet turunun ardından bir video paylaştı.

        Girdikleri lokantaları görüntüleyen çift, esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı. İklili, ikram edilen kebap, ciğer, şalgam, şırdan, çiğ köfte ve çeşitli tatlıları yedi. Ancak tur sonunda Mirza'nın besin zehirlenmesi nedeniyle hastanelik olduğu, Mona'nın ise Mirza'nın hastanedeki yatağı başında "Hala açım" diyerek poz verdiği görüldü.

        "SADECE ŞAKA YAPTIK"

        İşin aslı kısa süre sonra ortaya çıktı. 6 aydır Adana’daki Çukurova Üniversitesi’nde tıp eğitimi alan Mona Dragan, "Kentte gezdiğimizde sürekli yardımseverlik ve misafirperverlik görüyorduk. Sonra bu videoyu çekmeye karar verdik. Bunu sadece bir şaka olarak yaptık. Buradaki önemli nokta, daha önce olmadığı kadar yüksek derecede misafirperverce karşılandık ve çok fazla şey ikram edildi. Biz de bu yardımseverliği diğer insanlara göstermek için böyle bir video çektik. Bunun ne kadar yüksek ölçüde olduğunu hissettirmeye çalıştık. Sürekli ikramlar, ikramlar, ikramlar. Bunun ötesi yok" dedi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ