Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Faik Öztürk: Safiye Soyman üç korse ile dışarıya çıkıyor - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; "Diamond of Turkey" ödül gecesi önceki akşam Ataköy'deki bir otelde gerçekleşti.

        2

        Gecenin sunuculuğunu model Deniz Akkaya ve Gökay Kalaycıoğlu yaparken ikili, törene elele katıldı. Gecede Serdar Ortaç, Merve Özbey, Safiye Soyman ve Ümit Karan gibi isimler yer aldı.

        3

        Dekolteli elbisesi ile dikkat çeken Akkaya, ödül töreni öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        4

        "HAYAL ETTİĞİM BİR PROJE"

        Ekranlara döneceğini söyleyen Deniz Akkaya, "Ben kendime bir söz verdim. Artık mahkemelerde uğraşacağım bir projede yer almak istemiyorum. Bu proje hayal ettiğim bir proje olduğu için kabul ettim. Ülkemizdeki sorunları ele alarak, güzel bir televizyon programı yapacağım" dedi.

        5

        "ÜÇ KORSE İLE DIŞARIYA ÇIKIYOR"

        Geceye magazin dünyasının eğlenceli çifti Safiye Soyman ve Faik Öztürk de katıldı. Faik Öztürk, "Safiye benim kiloma takıyor ama kendisi üç korse ile dışarıya çıkıyor" sözleriyle herkesi güldürdü.

        6

        "AFRİKA KONSERLERİMİZ BAŞLAYACAK"

        Son günlerde yaptıkları rap müzik ve klibi ile gündeme gelen ikili, müzikseverlere, "Yeni bir single'ımız çıkıyor ve aynı zamanda Afrika konserlerimiz de başlayacak" sözleriyle seslendi.

        7

        Serdar Ortaç, gecede onur ödülü aldı. Tören öncesi gazetecilerle sohbet eden Ortaç'ın bir hayli duygusal olduğu gözlendi.

        8

        "HER ŞEYE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ"

        Kardeşinin hala hastanede yattığını söyleyen Ortaç, "Bu hayatta her şeye hazırlıklı olmalıyız. Annem de çok kötü durumda. Kendisi çok üzülüyor ama her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Bugün burada güzel şeyleri dileyip, güzel işler yapmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

        9

        "KAFAM ŞU AN ORADA DEĞİL"

        Muhabirlerin "Çocuk evlatlık edinmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna Ortaç, "Bilmem, kafam şu an orada değil" cevabını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ