Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Farah Zeynep Abdullah'tan sevgilisi Efe Çelik'e: Çaldığın o kalbi yerine koy lütfen - Magazin haberleri
        1

        Koronavirüse yakalandığı için 'Bergen' filminin setine ara vermek zorunda kalan Farah Zeynep Abdullah, yaklaşık 5 aydır 'DJ Artz' lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik ile aşk yaşıyor.

        2

        "ÇALDIĞIN O KALBİ YERİNE KOY LÜTFEN"

        Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Zeynep Abdullah, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu, sevgilisiyle birlikte çekilen eski bir pozunu Instagram'dan yayınladı. Abdullah, gönderisine, Aleyna Tilki'nin "O Sen Olsan Bari" şarkısının "Çaldığın o kalbi yerine koy lütfen!" sözlerini not düştü.

        'DJ Artz' ise oyuncunun paylaşımına, "İlk kavgada arşivlenir." şeklinde esprili bir yorum yaptı.

        3

        AŞKINI İLAN ETTİ

        31 yaşındaki Farah Zeynep Abdullah, sevgilisinin elini tuttuğu bu fotoğrafı 1 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak, aşkını ilan etmişti. Takipçileri, ünlü oyuncuya, "Mutluluklar" mesajları yağdırmıştı.

        4

        SEVGİLİSİNİ YALNIZ BIRAKMAMIŞTI

        Abdullah, daha önce ise köpeklerinin kavgasını ayırırken sakatlandığını duyurmuştu. Sağ el serçeparmağı kırılan Abdullah, Instagram hesabından paylaşımda bulunmuştu.

        Konuyla ilgili açıklama yapan oyuncu, "Eylül'le Boldi kavga ederken araya girdim. Serçe parmağım kırıldı, başparmak tırnağım çıktı. Onu da diktiler. Olaylar olaylar..." ifadelerini kullanmıştı.

        Müzisyen DJ Artz da bu süreçte Abdullah'ı hastanede yalnız bırakmamıştı.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ