Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim'in bahsettiği operasyonun şifreleri - Galatasaray Haberleri
        1

        UEFA Avrupa Ligi’nde Benfica’ya elendikten sonra ‘Seneye daha güçlü döneceğiz’ diyen teknik direktör Fatih Terim, yaz transfer döneminin hareketli geçeceğinin sinyallerini verdi.

        2

        Devre arasında stoper ve forvet bölgesini güçlendiren İmparator, orta sahaya da el atacak…

        3

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre orta alanda oynayan futbolcularının performansından memnun olmayan deneyimli çalıştırıcı, gelecek sezon takımda önemli değişikliklere gidecek.

        4

        Ocak ayında Arap ekiplerinin istediği ancak Terim’in göndermediği Younes Belhanda, iyi bir bonservis bedeli karşılığında satılacak.

        5

        Son dönemdeki performansıyla yedek kulübesine çekilen Fernando’nun da gönderilmesini isteyen Terim, Brezilyalı orta saha için gelecek olan tekliflerin değerlendirilmesini yönetimden isteyecek.

        6

        Fernando’nun yerine savaşçı bir önlibero alınmasını isteyen Terim, kiralık olarak forma giyen Ndiaye’nin boşluğunu da yine mücadele gücü yüksek çift yönlü bir orta sahayla doldurmanın planlarını yapıyor.

        7

        KANATLAR DA DEĞİŞECEK

        Garry Rodrigues’in satılmasının ardından Henry Onyekuru’yu devamlı ilk 11’de kullanan başarılı teknik adam, kiralık sözleşmesi bitecek olan Onyekuru için de herhangi bir girişimde bulunulmasını istemiyor.

        8

        Diğer taraftan Sofiane Feghouli’nin bir türlü istikrar yakalayamadığını gören İmparator, Cezayirli yıldızın da satılmasını istiyor.

        9

        Belhanda, Feghouli ve Fernando’dan gelecek paraları, transfer bütçesinde kullanmak isteyen Terim, gidecek olan bu 3 oyuncunun yerine orta saha ve kanatlar dahil olmak üzere en az 5 transfer yapılmasını planlıyor.