Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ferhan Şensoy'dan yeni fotoğraf! Önlem amaçlı hastaneye kaldırılmıştı - Magazin haberleri

        Sağlık sorunları nedeniyle bir süre önce anjiyo yapılan usta tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy, üç gün önce damarlarındaki sızıntıdan dolayı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Şensoy, buradaki tedavisinin ardından önlem amaçlı olarak özel bir hastaneye sevk edilmişti.

        DERYA ŞENSOY: BABAMIN SAĞLIK DURUMU İYİ

        Şensoy'un kızı Derya Şensoy, babasının sağlık durumu ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda, "Babam Ferhan Şensoy, geçen ay damarlarıyla ilgili geçirdiği bir operasyon sonrası bugün yara yerinde oluşan bir komplikasyon yaşadı. Şu anda sağlık durumu iyi. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz" demişti.

        REKLAM

        FERHAN ŞENSOY'DAN YENİ FOTOĞRAF

        Ünlü oyuncu, bugün Ferhan Şensoy ile birlikte objektif karşısına geçti. Babası ile birlikte çekilen yeni fotoğrafını Twitter hesabından yayınlayan Derya Şensoy, gönderisine nazar boncuğu ve kalp emojilerini ekledi. Takipçileri, oyuncunun bu paylaşımına, "Geçmiş olsun" ve "Büyük ustaya çok selamlar" şeklinde yorumlar yaptı.

        Geçtiğimiz günlerde 'Ortaoyuncular Yayınları' isimli Twitter hesabından sanatçıya ait bir fotoğraf paylaşılmıştı. Yayınlanan gönderide şu ifadelere yer verilmişti:

        Ah benim güzel cahilliğim

        bitmeyeceğini sanırdım karanlık olmadıkça

        yaralı kalbim gürbüzdü sevişkendi

        bir şehir akşamında karanlık olmadıkça

        ırmak boylarında gider gelirdim

        Ferhan Şensoy, yayına hazırladığımız 'Ferdeste' üzerinde çalışıyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ