Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Fikret Urağ: Burak Özçivit olağanüstü bir adam - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, Burak Özçivit, oyuncu koçluğunu yapan Yıldırım Fikret Urağ’ı ilk gösteriminde yalnız bırakmadı. Fikret Urağ ile kameraların karşısına geçen Burak Özçivit, “Bugün onların yanında olmak istedim. Çok güzel bir ekip kurdular. Boş zamanlarımda elimden geldiğine performansları izlemeyi tercih ediyorum. Tiyatroyla birlikte olmayı çok seviyorum. Ayrıca onun performansını çok merak ediyorum” dedi.

        2

        "İLERDE NEDEN OLMASIN"

        Özçivit, “Sizi tiyatroda görebilir miyiz?” sorusuna “Şu an bilmiyorum ama ilerde neden olmasın.” şeklinde yanıt verdi. 1,5 ay sonra doğacak çocuklarına Karan ismini koyacaklarını açıklayan Burak Özçivit, “İsim kararını kim verdi?” sorusuna ise “Fahriye ile ikimizin kararı” yanıtını verdi.

        3

        "OLAĞANÜSTÜ BİR ADAM"

        Oyuncu koçluğunu üstlendiği Burak Özçivit’in oyunculuğunu yorumlayan Fikret Urağ, “Burak varolanla yetinmeyen, sürekli kendini yenileyen bir oyuncu. Bizim meslekte asıl mesele oldum dememektir. Oldum diyen oyuncu bitmiş demektir. Burak sürekli kendini yenileyen, Allah vergisi bir yeteneği olan bir adam. Burak‘ı ilk gördüğüm günü hiç unutmam. Hatta derse geç kalmıştı. 'Bu ne ?' dedim 'Nasıl bir şey geldi buraya?' Burak olağanüstü bir adam” diye konuştu.

        4

        "PROJENİN DURUMUNA GÖRE İMAJ DEĞİŞTİRİYORUZ"

        Tolga Güleç ve Furkan Palalı oyunu izlemeye birlikte geldi. Oyunu merak ettiğini belirten Tolga Güleç, yakında ekranlarda seyirciyle buluşacağının müjdesini verdi. Son dönemdeki imaj değişikliğiyle Can Yaman’a benzetilen Furkan Palalı ise, “Bu ara bol bol spordayım. Gösteriş gibi bir derdim yok. 10 senedir olduğu gibi sporumu yapıyorum. Zaman zaman kilo alıp veriyoruz. Projenin durumuna göre imaj değiştiriyoruz. Birkaç senaryo okuyorum. Yakın zamanda bir şeye karar vereceğim” diye konuştu.

        5
        6