Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Fulya Zenginer'in 29. hafta heyecanı! - Magazin Haberleri
        1

        'Doktorlar' dizisinde canlandırdığı 'Hande' karakteriyle şöhreti yakalayan Fulya Zenginer (32), 2019 yılında grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile nikah masasına oturdu. Evren ile mutlu birlikteliğini sürdüren Zenginer, annelik heyecanı yaşıyor.

        2

        Bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanan ikili, geri sayıma başladı. Heyecanı gün geçtikçe artan Zenginer, hamileliğinde 29. haftaya girdi. Daha önce çocuğuna 'Milan' adını vereceğini açıklayan ünlü oyuncu, kamera karşısına geçti.

        3

        29. HAFTA!

        Büyüyen karnını gözler önüne seren Fulya Zenginer, yeni fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Zenginer, gönderisine, "29. hafta... Milan ve ben..." notunu düştü. Takipçileri Fulya Zenginer'in paylaşımına, "Çok duygulandırıcı...", "Annelik nasıl da yakıştı..." ve "Son göbekli haftaların..." şeklinde yorumlarda bulundu.

        4

        "SON GÜNLER..."

        Oyuncu, geçtiğimiz ay bu fotoğrafı, "Son günler..." notuyla Instagram'dan yayınlamıştı.

        5

        "AY BEN GÜLERİM!"

        Hamileliğinin 24. haftasında da eşiyle birlikte poz veren Zenginer, o kareleri, "Ay ama ben gülerim!" ifadeleriyle paylaşmıştı. Bir hayli keyifli oldukları görülen çiftin gönderileri oldukça ilgi görmüştü.

        6

        MILANO'DA EVLİLİK TEKLİFİ

        Fulya Zenginer, Kuntay Tarık Evren ile beraber çıktıkları Milano gezisinde evlilik teklifi almıştı. Zenginer, 1,5 yıldır devam eden ilişkisini 2019'da nikah masasına taşımıştı.

        7

        "AİLENİN YENİ ÜYESİ YÜKLENİYOR"

        Anne olacağını duyuran Zenginer, daha önce bebeğinin ultrason fotoğraflarını şu sözlerle paylaşmıştı:

        "Ailenin yeni üyesi yükleniyor... Uzun zamandır fotoğraflarımda tek başıma değildim ve bunu sizinle paylaşmak için kendisinin biraz daha büyümesini bekliyordum. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, içimde kalbinin attığını öğrendiğimden beri hayat çok beklenmedik ve çok güzel."

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ