Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Funda Eryiğit karnı burnunda alışverişte - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; yönetmen Berkun Oya ile geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren ve şimdilerde ilk kez anne olmaya hazırlanan Funda Eryiğit, Nişantaşı'ndaydı.

        2

        HEYECANI BÜYÜYOR

        Gözlerden uzak bir yaşam süren ve anne olmaya hazırlanan Funda Eryiğit, bebeği için çıktığı alışveriş turunda objektiflere yansıdı. Heyecanı gün geçtikçe büyüyen ve karnı burnunda ilk kez görüntülenen ünlü oyuncu, basın mensuplarının sorularını ise yanıtsız bıraktı.

        3

        "KISA BİR ZAMAN İÇİNDE İMZAYI ATARIM" DEMİŞTİ

        38 yaşındaki Funda Eryiğit, daha önce, "Evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusunu yanıtlamıştı. Erkek bebek beklediği konuşulan oyuncu, "Bir süredir evli gibiyim zaten ve hatta kısa bir zaman içinde imzayı da atarım" demişti.

        Funda Eryiğit, ardından Berkun Oya ile hayatlarını birleştirmişti.

        4

        "BANA ÇOK CEZBEDİCİ GELİYOR"

        Funda Eryiğit, "Karşı cinste seni ne etkiler?" sorusuna ise, "Cesur olması, söylediği sözlerin lafta kalmaması, harekete geçebilen biri olması çok cezbedici geliyor bana. Hayat enerjisi o anlamda önemli. Hayatta kalma güdüsü yüksek olan, kendi koşullarını yaratabilen ama her türlü koşulda da hayatta kalabilecek biri çok çekicidir benim için" cevabını vermişti.

        5

        Funda Eryiğit

        6

        Funda Eryiğit

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ