Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Game of Thrones'un yapımcılarına büyük şok! - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz hafta yayınlanan 8. sezonunun 3. bölümüyle, televizyon tarihinin en büyük savaş sahnelerinden birini izleyicilere sunan Game Of Thrones, bir kez daha sızıntı şoku yaşadı.

        2

        Dizinin 8. sezonunun 4. bölümü, HBO üzerinden yayınlanmadan internete düştü. HBO, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

        3

        GAME OF THRONES'UN 8. SEZONUNUN 4. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

        Ölüler Ordusu'yla yapılan savaşta hayatlarını kaybeden, Dothraki Ordusu, Edd Tollett, Melisandre, Beric Dondarrion, Theon Greyjoy, Lyanna Mormont ve Jorah Mormont için tören düzenlendi.

        10

        Geçtiğimiz bölümlerde Jon Snow'un Targeryan soyundan gelmesinin ortaya çıkmasıyla Demir Taht'ın gerçek varisi Jon Snow olmuştu. Khalesi bu gerçeğin saklanmasını istedi. Snow ise Arya ve Sansa'ya gerçeği açıklamak istediğini belirtti. Bunun üzerine Khlaesi, "Sansa beni ortadan kaldırıp seni Demir Taht'ta isteyecek. O gerçek bizi bitirecek, söyleme" diye yalvardı.

        11

        Kralın Şehri'ni yok etmeden Cersei'yi ortadan kaldırmak isteyen Kuzey Ordusu'nda anlaşmazlıklar başlar. Arya ve Sansa, Khalesi'nin hemen taarruza geçmeliyiz sözlerine zıt yanıt verir. Sansa askerlerin büyük bir savaştan çıktığını ve bir süre dinlenmelerini söyler. Jon Snow, kardeşleri Arya-Sansa ile sevdiği kadın Khalesi arasında kalır.

        12

        Daha sonra Jon Snow, kardeşleriyle bir araya gelir ve "Khalesi olmasa ölürdük, savaşı kazanamazdık" sözleri üzerine Sansa da, Gece Kralı'nı, "Arya öldürdü" dedi.

        22

        Daha sonra Khalesi, Tyrion ve Lekesizler Ordusu, Kızıl Kale'nin önüne kadar giderek, Tyrion Lannister söz ülüğünde, Daenerys'ın, Cersei'nin kayıtsız şartsız teslimi ve Naath'lı Missandei'nin salınmasını talep ettiğini belirtti.

        23

        Cersie Lannister'ın sözcüsü ise; Daenerys'ın kayıtsız şartsız teslim olmasını, reddetmesi halinde ise Missandei'nin öldürüceleğini söyler.

        24

        Bunun üzerine Tyrion, sözcüyü yok sayar ve ablasıyla birebir görüşmek için kalenin önüne gider ve ablasını ikna etmeye çalışır.

        31

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ