Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gökhan Çıra, Selin Ciğerci'nin yüzünü dövme yaptırıyor! - Magazin Haberleri
        1

        2019'da nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz yıl eylül ayında sürpriz bir şekilde anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı. Ancak ikili, daha sonra yeniden bir araya gelmişti.

        2

        "Birbirimizi eskisinden daha çok seviyoruz." diyen Çıra, önceki gün Selin Ciğerci'ye özel bir jestte bulundu.

        3

        YÜZÜNÜ GÖĞSÜNE KAZITIYOR

        Ciğerci'nin yüzünü göğsüne kazıtmaya karar veren Çıra, o anları Instagram hesabından eski eşini etiketleyip, "Hazır mısın prenses?" notuyla paylaştı.

        4

        "BİZİ KİMSE YIKAMAZ!"

        Geçtiğimiz günlerde ilişkilerine bir şans daha tanıdıklarını sosyal medyadan duyuran ikiliden Çıra, "Nerde kalmıştık… Hayatımda annemden sonra tek bir kadını sevdim; uğruna her şeyi yapabilecek kadar, her şeyi göze alabilecek kadar, o kadın sensin... Seninle bizi Allah'tan başka kimse ayıramazdı, yıkamazdı. Yıkamadı da! Çok üzgünüm ki ben sebep oldum bu yaşananlara beni kırmayıp, bana güvendiğin bize bir şans daha verdiğin için de ayrıca teşekkür ediyorum canımın içi. Şimdi herkes duysun ki; biz çok daha güçlüyüz, daha çok yakınız, çünkü biz her şeyi anladık. Birbirimizi eskisinden daha çok seviyoruz. Seni çok seviyorum tek sevdiğim." demişti.

        5

        TÜM BAĞLARI KOPARMIŞTI

        Öte yandan ikili, boşandıktan sonra her fırsatta arkadaşlıklarını ve iş ortaklıklarını sürdürmeye devam edeceğini açıklamıştı. Ancak Çıra, iki ay önce sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla Ciğerci ile arasındaki tüm bağı kopardığını açıklamıştı.

        6

        "TAMAMEN BİTMİŞTİR!"

        Gökhan Çıra, gönderisine, "Selin Ciğerci ile olan iş ortaklığım ve arkadaşlık ilişkim bugün itibari ile tamamen bitmiştir! Kendisine yeni hayatında başarılar, sağlık ve huzur dilerim." notunu düşmüştü.

        7

        'AŞK' İDDİASI

        Ciğerci'nin bir basketbolcu ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Sosyal medya fenomeni, Instagram hesabından asansörün içinde yüzü görünmeyen bir erkek ile ayna karşısında verdiği pozu takipçileriyle paylaşmıştı.

        8

        "TEKRAR EVLENEBİLİRİM"

        Selin Ciğerci, daha önce de eski eşi Gökhan Çıra ile sık sık görüştüğünü ifade etmişti. Ciğerci, "Tekrar evlenir misiniz?" sorusuna ise, "Olabilir neden olmasın. Tekrar evlenebilirim, Gökhan'la da barışabilirim. Allah herkese her şeyin hayırlısını versin." diyerek evliliğe kapılarını açık bırakmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ