Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Özgecan Aslan iddianamesi mahkemeye sunuldu

        Beycan ÜÇKARDEŞ / MERSİN

        Tarsus Cumhuriyet Savcılığı, 12 Şubat'ta öldürülen Özgecan Arslan'ın katil zanlıları ile ilgili iddianameyi hazırlayarak mahkemeye sundu. Her 3 zanlı hakkında da ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.

        Özgecan Aslan'ı vahşice katleden 3 kişi hakkında hazırlanan iddianame Tarsus 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunuldu. Özgecan Aslan'ın öldürülmesi ile ilgili hazırlanan iddianamede zanlılardan Süphi Altındöken, Necmettin Altındöken ile Fatih Gökçe hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

        Tarsus Cumnuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede zanlılardan Suphi Altundöken hakkında "Canavarca hislerle kasten nitelikli adam öldürmek, canavarca hislerle cinsel saldırıya teşebbüs, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak"; Necmettin Altındöken ve Fatih Gökçe hakkında ise "Canavarca hislerle kasten adam öldürmek" suçlamalarında bulunuldu.

        Öte yandan Cumhuriyet Başsavcılığında bu akşam saatlerinde onaylanan ve mahkemeye sunulan raporda, "Adli Tıp raporunda da belirtildiği gibi cinsel saldırı olmadığı ancak teşebbüs olduğu belirilendi" ifadeleri yeraldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ