Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şampiyon genç futbolculara yöneticiden kavun hediyesi

        Zafer SAMANCI / HT GAZETE

        Konya’nın Çumra İlçesi’nde tamamı ilçe gençlerinden oluşan Çatalhüyük Çumra Belediyespor’un 16 ve 17 yaş altı amatör futbol liglerinde mücadele eden 2 takımı da sezonu şampiyon olarak tamamladı. Çatalhüyük Çumra Belediyespor yönetim kurulu da elde edilen başarılardan dolayı oyuncuları, ilçenin simge ürünlerinden kavunla ödüllendirdi.

        BU SENE KAVUN, SENEYE ŞEKER

        Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, 16 ve 17 yaş altı takımlarının liglerinde ayrı ayrı şampiyon olmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi ve “Şampiyon olan takımımıza prim olarak kavun verdik. Ayrıca Çanakkale ve Bursa gezileriyle de bu arkadaşlarımıza tarihimizi yakından göstermiş olduk. Onlarla gurur duyuyoruz çünkü hepsi Çumra’nın çocukları” dedi.

        Çatalhüyük Çumra Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer Yıldırım da esas amaçlarının çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, spor yapmalarını sağlamak olduğunu ifade etti. “Kulübümüzde bir ilki gerçekleştirmek istedik” diyen Yıldırım, “Futbolcularımıza sezon başında ‘Şampiyon olursanız size prim olarak kavun hediye edeceğiz’ demiştik. Sözümüzü tuttuk ve kavunları hediye ettik. Çumra ilçemizin bir başka değeri de şekerpancarıdır. Takımımız önümüzdeki sezon da aynı başarıyı gösterirse futbolcularımıza birer çuval şeker vereceğiz. Ona göre çok çalışmaları lazım” diye konuştu.

        ‘KAVUN PAHALI BİR HEDİYE’

        16 yaş altı futbol takımının kaptanı Ahmet Kopacak, sezon başında şampiyonluk halinde kulüp başkanının sözünün kavun olduğunu anlatarak, “Aramızda espri olarak, kavunu pahalı bir hediye olarak düşündük ve çok çalıştık. İlk primimiz kavun olduğu için yıllarca unutmayacağız. Başkanımız önümüzdeki sene de prim olarak bir çuval şeker vereceğini açıkladı. İkinci ilginç hediyemizi almak için daha çok çalışacağız ve şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ