Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 17'lik katil tanıdık çıktı

        Neşet KARADAĞ/ADANA

        8 Ağustos'ta Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi'ndeki bir bara giden G.D., amsası Ramazan D., Ahmet D. ve akrabaları, alkol alıp eğlendikten sonra dışarı çıktı.

        'OTOMOBİLİN ÖNÜNDEN ÇEKİL'

        Ahmet D., otomobilin önünde duran başka bir grubun içindeki İzzet Elmastaş'a "Otomobilin önünden çekil" dedi. Elmastaş'ın çekilmemesi üzerine 2 grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü.

        KATİL TANIDIK

        Amcasının vurulduğunu gören G.D., yanında taşıdığı tabancayla ateş ederek Elmastaş'ı öldürdü. Katil zanlısı G.D. ile birlikte 10 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

        ACİLDE TERÖR ESTİRMİŞTİ

        Katil zanlısı G.D.'nin 23 Ekim 2014'de Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi acil servisinde tekerlekli sandalyedeki amcası Ahmet D.'nin kucağındaki tabancayı alıp hasımlarına 13 el ateş ederek terör estirmişti. G.D. serbest bırakılmıştı.

        'YORUM YOK ÜZÜLDÜK'

        17 yaşında katil olan G.D. ile birlikte 10 kişi adliyeye sevkedildi. Yaralı Ramazan D., gazetecilerin, "Neden adam öldürdünüz?" sorusuna, "Allah rahmet eylesin. Yorum yok üzüldük, olmasa daha iyiydi. Pişmanız bir kardeş ölmüş hep üzülüyoruz sonuçta insan yani" dedi. Ramazan D. de geçen yıl yine bar önündeki 9 kişinin yaralandığı bir silahlı çatışmaya karışmış sol gözünü kaybetmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ