Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bağdat Caddesi'nde tecavüz dehşeti

        İstanbul’un en kalabalık bölgelerinden Bağdat Caddesi’nde tecavüz dehşeti yaşandı. Bıçaklı saldırgan, evine yürüyen 19 yaşındaki E.F.B.’yi bir binanın arka bahçesine sürükleyip tecavüz etti. Olaya ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı.

        Bağdat Caddesi'nde üniversiteli genç kıza tecavüz edip cep telefonu ile parasını gasp eden evli ve 2 çocuk babası C.A., savcılıktaki akıl almaz bir ifade verdi. Polis güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek önce saldırganın eşkalini belirledi. Şüphelinin olaydan sonra koşarak uzaklaştığı daha sonra bir minibüse bindiğini tespit etti. Şüphelinin bindiği minibüsün kamera görüntüleri kullanılarak Pendik'e kadar takip edildi. Minibüsten inen şüpheli evinin bulunduğu sokağa kadar kamera görüntüleri kullanılarak izlendi. Yaşanan dehşetin görüntülerine SHOW Haber ekibi ulaştı.

        KAÇAN SALDIRGAN EVİNDE YAKALANDI

        Saldırgan kaçarken, E.F.B. perişan halde evinin kapısını çaldı. Ailesi tarafından hemen karakola götürülen E.F.B., ifadesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Soruşturma başlatan savcılık, genç kızdan alınan sperm örneklerinin ‘Moleküler Genetik İnceleme’ye alınması talimatını verdi. İstanbul polisi de E.F.B.’nin tarifine göre esmer ve siyah kısa saçlı tecavüzcünün yakalanması için alarma geçti.

        Bu sabah Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği Ekipleri'nin düzenlediği operasyonda Pendik'te evinde yakalanarak tutuklanan saldırganın 33 yaşında evli ve 2 çocuk babası ve servis şoförü olduğu ortaya çıktı. Saldırganın ayrıca uyuşturucudan, dolandırıcılık ve hırsızlıktan poliste kaydının olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ