Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Özlem Tekin, oy kullanmadığı seçimlerde aza oldu

        Muğla'nın Bodrum ilçesinde muhtar seçimlerinde aza olarak aday olan ünlü rock sanatçısı Özlem Tekin, oy kullanmaya gelmediği Gündoğan Küçükbük Mahallesi'nde muhtar azası oldu.

        Gündoğan Muharrem Eskiyapan Ortaokulu'nd küçükbükü mahalle muhtarı seçimleri yapıldı. Muhtar adayı Ali Akbulut'un 304 oyla muhtar seçimlerini kazandı. Oy kullanmaya gelmeyen ama aza olan Özlem Tekin'in ise hasta olduğu öğrenildi. Akşam 17:00'a kadar süren seçimler sonucunda. 500 seçmenin katıldığı seçimde Ali Akbulut 304 oy alarak geri kalan adaylardan açık ara fark ile seçimi kazandı.

        Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Küçikbükü mahhale muhtarı Ali Akbulut "evleri teker teker gezerek gül dağıttık. İnsanlara muhtar olduktan sonra yapacağımız faliyetleri anlattık. İnsanları mutlu ettik ve onlarda bunun cevabını en iyi şekilde verdi. Babasının da 25 yıl muhtarlık yaptı. Ben de babama layık olmak için muhtarlık çalışmasını sürdürmeyi düşünüyorum. Bize destek veren vatandaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

        Özlem Tekin'in neden oy kullanmadı sorusuna ise Akbulut "Özlem Tekin'in sağlık sorunlarından dolayı seçimlere katılamadı 500'e yakın kişinin oy kullandığı seçimleri, 250'ye yakın oy farkıyla kazandık"şeklinde konuştu.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ