Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Arkadaşını öldürdükten sonra polisi aradı

        Beycan ÜÇKARDEŞ / ADANA

        Adana'da alkol aldıktan sonra birbirlerine küfür eden iki arkadaşın kavgası cinayetle bitti. İrfan Salkım'ı (50) iki bıçak darbesiyle öldürdükten sonra yaklaşık 8 saat sonra cinayet ekiplerini arayan Eşref Zevker, "Bir kişiyi öldürdüm. Gelin beni alın" diyerek polise teslim oldu. Zevker'in 15 yıl önce de 70 yaşındaki komşusu Turgut Pek'i kendisine sarkıntılık ettiği için öldürdüğü ortaya çıktı.

        ALKOL ALDILAR

        Olay Yüreğir İlçesi Köprülü Mahallesi'nde meydana geldi.

        Adana'nın Yüreğir İlçesi Köprülü Mahallesi'nde yalnız yaşayan İrfan Salkım, gece arkadaşı Eşref Zevker ile birlikte alkol almaya başladı. İlerleyen saatlerde iddiaya göre iki arkadaş alkolün etkisiyle birbirlerine küfür etti. Bunun üzerine Eşref Zevker, İrfan Salkım'ı göğüs bölgesinden bıçakladı, daha sonra evden ayrıldı. Olaydan yaklaşık 8 saat sonra tekrar eve giden Zevker, yaraladığı arkadaşının öldüğünü gördü.

        ARKADAŞININ YANINDA BULDULAR

        Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ni arayan Eşref Zevre, "Ben arkadaşımı öldürdüm. Gelin beni alın" diyerek kendisini ihbar ederek adresi verdi. Olay yerine giden ekipler, eve girdiklerinde Eşref Zevker'i öldürdüğü arkadaşının yanında buldu. Ekipler Zevker'i emniyete götürürken, Salkım'ın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

        15 YIL ÖNCE DE KOMŞUSUNU ÖLDÜRMÜŞ

        Bu arada cinayet zanlısı Eşref Zevker'in 2001 yılında yine Köprülü Mahallesi'nde komşusu olan 70 yaşındaki Turgut Pek'i kendisine sarkıntılık yaptığı gerekçesiyle bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı. Eşref Zevker'in bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ