Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 'Kanser hastası oğlu Fatih Biricik'i acı çekmesin diye öldürdü' iddiası!
        1

        Kocaeli'de kanser hastası oğlunu acı çektiği için öldüren baba, çocuğunu 'beni öldür' diye yalvardığı için öldürdüğünü söyledi.

        2

        Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Erenler mahallesinde yaşanan olayda, Salim Biricik, kanser hastası olan oğlu Fatih Biricik'i daha fazla acı çekmesini önlemek için öldürmüştü. Olayla ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

        3

        Baba Salim Biricik'in ifadesinde, gece geç saatte eve geldiğini, oğlunun kriz halinde olduğunu ve kan kustuğunu gördüğünü, acı içerisinde olan Fatih Biricik'in 'Beni öldür' diye yalvardığını, anne Lalehan Biricik'in banyoda olduğu sırada evde bulunan silah ile oğlunun başına 2 el ateş ederek öldürdüğünü söylediği iddia edildi.

        4

        4 YILDIR KANSER YAKASINI BIRAKMADI
        23 yaşındaki Fatih Biricik'in 4 yıldır kolon kanseri hastası olduğu, İzmir 9 Eylül Üniversitesi'nde 3 kez ameliyat geçirdiği ve 13 kez de kemoterapi tedavisi gördüğü öğrenildi.

        5

        Baba Salim Biricik'in oğlunun hastalığından dolayı psikolojik sorunları olduğunu ve bu sebeple ilaç kullandığı iddia edildi.

        6

        Ailenin komşuları ise, Biricik ailesinin apartmana yeni taşındığını ve kendilerini tanımadıklarını söyledi. Gece silah sesi de duymadıklarını aktaran komşular, polisleri gördüklerini ancak olayın iç yüzünü gazetelerden öğrendiklerini söyledi. İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ