Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Manisa'da 5 yaşındaki çocuk babası tarafından kaçırıldı

        Manisalı kuaför İlknur Pesener, babası tarafından kaçırıldığını iddia ettiği 5 yaşındaki oğlunun bulunması için yardım istedi. 15 yaşında evlendiği eşini trafik kazasında kaybeden Pesener, annesi Hilmiye S.Ş. ile birlikte yaşamaya başladı. Genç kadının hayatı, bir yakınlarının askerdeki oğlu A.C.’yi ziyaret etmek için annesiyle birlikte Çanakkale’ye gitmesiyle değişti.

        ‘ANNEM İLAÇ KOYDU’

        Annesinin meşrubatına ilaç koyduğunu öne süren genç kadın yaşadıklarını şöyle anlattı: “Uyandığımda A.C.’yi yatağımda buldum. Sonraki aylarda hamile olduğumu anlayınca anneme söyledim. Hiç önemsemedi, A.C. de kabullenmedi. Sonra TIR şoförü Turgay D. ile evlendim. Fakat eşim kısa süre önce cezaevine girdi ve ayrıldık.

        Her şey yoluna girdi derken A.C. 15 gün önce ‘Oğlumu gezdireyim’ dedi. Bir daha geri dönmedi. Günlerdir haber alamıyorum. Polise ve savcılığa başvurdum. Almanya’da yaşayan A.C. ‘Bundan sonra çocuğun yok. O benim çocuğum. Onun hayatı çok yakında yurt dışında sürecek’ dedi. Oğlumun bir an önce bulunmasını istiyorum.”

        Ahmet ÜNSAL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ