Mirzabeyoğlu'nun babası toprağa verildi
İBDA-C lideri Salih İzzet Erdiş'in (Mizrabeyoğlu) babası son yolculuğuna uğurlandı
Uğur USLUBAŞ-AHT
Erdiş'in torunu Murat Tezeren, cezaevinde olan İBDA-C lideri Salih Mirzabeyoğlu'nu aile kararıyla cenazeye çağırmadıklarını söyledi.
Halen cezaevinde bulunan Salih İzzet Erdiş'in Bursa Çırpan Mahallesi'nde yaşayan emekli astsubay babası Muammer Erdiş (84), bir hastanenin yoğun bakımında geçirdiği 25 günün ardından bu sabah hayatını kaybetti. Erdiş'in cenazesi, ikindi namazından sonra Altıparmak Selimiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye Erdiş'in çok sayıda yakını katıldı. 4 çocuk ve 5 torun sahibi olan Muammer Erdiş'in torunu Murat Tezeren, cezaevinde olan İBDA-C lideri Salih Mirzabeyoğlu'nu aile kararıyla cenazeye çağırmadıklarını söyledi.