Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Katilini son nefesinde söyledi

        Mehmet İNMEZ-AHT

        Polis ilk olarak Karagün'ün ölmeden önce son nefesinde söylediği M.E.'yi, ardından da 2 kişiyi daha gözaltına aldı. Karagün'ün alacak verecek yüzünden çıkan tartışmada öldürüldüğü ortaya çıktı.

        Olay 3 gün önce 1915 Sokak 1 numaradaki evin önünde meydana geldi. Hırsızlık suçundan 20'ye yakın sabıkası bulunan 20 yaşındaki Mustafa Kaya Karagün, kendisini telefonla çağıran arkadaşları ile buluşmak için Bayraklı Sevgi Yolu girişine gitti. Burada arkadaşları hırsızlık suçundan sabıkası bulunan M.E. (23), G.Y. (20) ve Z.D.K. (21) ile alacak verecek yüzünden tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerinde iddiaya göre M.E. bıçakla Karagün'ü yaralandı.

        KATİLİNİ SON NEFESİNDE SÖYLEDİ

        İhbar üzerine olay yerine giden polisler, ağır yaralı şekilde ambulans bekleyen Karagün'e kendisini kimin bıçakladığını sordu. Karagün de arkadaşı M.E.'nin bıçakladığını söyledi. Olay yerine gelen ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldıran Mustafa Kaya Karagün hayatını kaybetti.

        Hayatını kaybeden Karagün'ün en son görüştüğü kişileri telefonundan belirleyen polisler, ilk olarak son nefesinde söylediği M.E.'yi, ardından da G.Y. ile Z.D.K.'yi gözaltına aldı. G.Y ile Z.D.K. suçlamaları kabul etmezken, Karagün'ün M.E. tarafından bıçaklandığını iddia etti. İfadeleri alınan 3 kişi, adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ