Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çankırı'da esrarengiz kaza

        Çankırı'nın Kurşunlu İlçesi yakınlarında dün öğle saatlerinde meydana gelen kazada bir motosiklet ile otomobil ile çarpıştı. Hurdaya dönen motosiklette 80 bin euro ile kalaşnikof marka silah ve Motosiklet sürücüsün üzerinden sahte MİT kimliği çıktı. Hayatını kaybeden kişinin cinayet suçundan arandığı ortaya çıktı.

        Kazada motosiklet sürücüsü Y.S. yaşamını yitirirken, hurdaya dönen motosiklette 80 bin euro ile Kalaşnikof marka uzun namlulu silah bulunduğu öne sürüldü. Esrarengiz kazada iddiaya göre İstanbul plakalı BMV marka motosikletle Samsun’dan İstanbul’a gittiği belirtilen 32 yaşındaki Y.S., Kurşunlu İlçesi yakınlarında önünde giden otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan motosikletin sürücüsü Y.S. olay yerinde yaşamını yitirdi.

        80 BİN EURO VE BİR KALAŞNİKOF

        İddiaya göre kaza yapan motosiklette 80 bin euro ile Kalaşnikof marka uzun namlulu silah bulundu. Kazada ölen motosiklet sürücüsü Y.S.’nin üzerinden, MİT personeli olduğuna ilişkin sahte kimlik çıktı. Soruşturma gizlilik içinde yürütülürken, Y.S.’nin cenazesinin ise yakınları tarafından alınarak defnedilmek üzere memleketi Adapazarı’na götürüldüğü belirtildi.

        KİMLİK SAHTE

        MİT kaynaklarından edinilen bilgiye göre, kaza geçiren şahsın üzerinden çıkan MİT kimliğinin sahte olduğu ve şahsın teşkilatla hiç bir ilgisinin olmadığı belirtildi.

        CİNAYETTEN ARANIYORDU

        Çankırı'nın Kurşunlu İlçesi yakınlarında meydana gelen kazada hayatını kaybeden ve üzerinde Y.S. adına düzenlenen sahte askeri kimlik çıkan kişinin cinayet suçundan arandığı ortaya çıktı.

        Yetkililerden alınan bilgiye göre, ismi açıklanmayan motosiklet sürücüsünün üzerinde, sahte MİT kimliği değil askeri kimlik bulunduğu ve motosikletin özel bölmesine saklanan kalaşnikof marka uzun namlulu silah ele geçirildiği kaydedildi. Cinayet suçundan aranan kişinin üzerinde ele geçirilen para miktarının ise yaklaşık 8 bin Euro olduğu öğrenildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ