Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Bayramda havalar nasıl olacak?

        Bayramın birinci ve ikinci günü yurdun kuzeydoğu ve doğu bölgesinin bazı kesimlerinde yağışlı geçecek. Diğer bölgelerde ise önemli bir değişiklik olmayacak. Güney'de sıcaklık artışı devam ederken, Marmara ve İç Anadolu'da önemli bir artış beklenmiyor.

        Yapılan son değerlendirmelere göre; Kuzeydoğu kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin aralıklarla sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

        HAVA SICAKLIĞI: Marmara'nın batısı ile doğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

        RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyı kesiminde batı ve güneybatı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

        BÖLGELERİMİZDE HAVA

        MARMARA: Az bulutlu, doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

        EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

        AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

        İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın doğu kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

        BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, zamanla kıyı kesimleri ile Artvin çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batısında kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

        GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ