Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul 'Gençlik işte!'

        HT İSTANBUL

        Deniz polisi, 3 saat boyunca denizde kaybolan genci aradı. Herkes ümidini kesmişken Hakan Yücel, Anadolu Yakası’ndan kıyıya çıkmayı başardı.

        Dün deniz polisini alarma geçiren olay şöyle gelişti

        18 yaşındaki Hakan Yücel, bir grup arkadaşıyla birlikte denize girmek için Beşiktaş Aşiyan’a gitti. Saat 10.00 sıralarında denize giren Yücel, bir süre arkadaşlarıyla birlikte yüzdü, sonra da onların yanından ayrılarak kıyıdan uzaklaşmaya başladı.

        Yücel’in gözden kaybolması üzerine arkadaşları panikle polise haber verdi. Bunun üzerine de deniz polisi arama başlattı. Yapılan aramalara rağmen bulunamayan Yücel’in boğulduğunu düşünen polis, balıkadamlardan yardım istedi. Dalgıçlar da denizde arama yaptı fakat Yücel’in izine rastlanamadı. Tüm ümitler kesilmişken Yücel, 3 saat sonra Beylerbeyi’nden kıyıya çıktı.

        ‘GENÇLİK İŞTE’

        Saat 13.00 sıralarında arkadaşları Yücel’in kendilerine telefonla ulaştığını polise bildirdi. Yücel, Boğaz’dan geçen onlarca tanker, sürat motoru ve gemiye rağmen karşı kıyıya, Üsküdar Beylerbeyi’ne çıkmayı başardı. Bir motorla bulunduğu yerden alınarak tekrar Avrupa Yakası’na getirilen Yücel, “Kan kaynaması. Delice bir şey yaptım karşı kıyıya gittim. Gençlik işte, kan kaynayınca böyle oluyor” dedi. Yücel, daha sonra ifadesi için polis merkezine götürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ