Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Adana Valisi'nden Twitter uyarısı!

        Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, " Aziz milletimize olan sedamızı ancak çok çalışarak ortaya koyabiliriz, en iyi Twitter yazarak, ya da en iyi sloganı atarak değil" dedi.

        Coş, İl Özel İdare'sinde tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalışan 29 kişinin kadroya geçmesi imzayla gerçekleştirdi.

        Coş, sözleşmeli personelin kadroya geçmeden önce yeni memurlara yaptığı konuşmada uyarılarda bulundu. Yeni memurların kadroya geçtik diyerek daha az çalışmaması gerektiğini, kadroya geçen 29 memurunda böyle olacağını söyledi. Coş, memurlara Twitter uyarısında da bulunarak şöyle devam etti:

        "Aziz milletimize olan sedamızı ancak çok çalışarak, görevimizi en iyi şekilde yerine getirerek ortaya koyabiliriz. En iyi tweet atarak değil. En iyi sloganı yazarak değil. Ancak çalışarak ortaya koyabiliriz. Hangi işi yapıyorsak, çaycı, kameraman, foto muhabiri, memur, amir, bekçi nerede görev yapıyorsak yapalım görevimizi her geçen gün daha iyi yapabilmek aşkıyla heyecanıyla bir kişiyi daha memnun edebiliyorsak, bir kişinin daha fazla yarasına derman olup daha fazla hizmet edebiliyorsak. Bunun bizim için en büyük hazine olduğu bilinciyle çalışırsak, size verilen size sağlanan imkanın değerini bilmiş ve karşılığını vermiş olursunuz."

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ