Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (12 Mayıs 2019 Pazar)
        1

        Ay Aslan'da ilerlerken sabah saatlerinde Güneş ve Jupiter'le öğleden sonra ise Venüs ile görünümde. İyicil gezegenler arasındaki bu açı, iyimserlik ve huzura vurguyu artırıyor. Akşam saatlerinde Başak burcuna ilerleyip Uranüs ile açı yapıyor. Özdisiplin, üretim, uzun vadeli stratejiler ve sadelik önem kazanıyor. Eleştirel ve tepkisel tutumlara dikkat etmek faydalı olur.

        Ayurvedik Astrolojide günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Fildişi ve krem

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu dinamizm ve başarma gücünüz yüksek. Plansız ani gelişen işler harcamalarınızı artırabilir. İlişkilerde yenilenme, motivasyon sağlayan gelişmeler olasıyken dipte derinde kalan arzularınız gün yüzüne çıkabilir.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir süredir aradığınız huzuru tesis edebilirsiniz. Gün boyu bakış açınızı geniş tutmanız yenilenen imkanları anlamanız faydalı olur. Akşam tatmin olmamış arzularınız nedeniyle geçmiş hesaplaşması yaşayabilirsiniz.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Fikirlerinizin destek göreceği bir gündesiniz. İlişkilerde yenilenme olası. Akşam yoğunlaşan huzursuzluk ve yönsüzlük duygusundan arınmak için duygulardan çok zihni öne çıkaran etkinliklere katılın.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün yakınlarınızla birlikte olmak sizi memnun edecektir. Gün boyu sevecen tavırlar önem kazanıyor. Akşam huzursuzluk, tatminsizlik söz konusu olurken dipte derinde kalan arzular, aile içi meseleler gün yüzüne çıkabilir.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu özgüven ve değer duygusuyla ilerliyorsunuz, haz ve huzur arayışınız yoğun olacaktır. Aileniz, yakın çevrenizin gereksinimleri ön planda. Akşam saatlerinde dengeyi korumak önem kazanıyor. Sağlığa dikkat edin.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde yaşam enerjiniz yüksek, detayda bütünü gören becerileriniz vasıtasıyla bugün iş bitiricisiniz. İlişkilerden destek görebilirsiniz. Akşam saatlerinde huzursuzluk olası. Dönüşüme ihtiyaç duyan yanlarınız açığa çıkıyor olabilir.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu huzur ihtiyacınızı giderecek sizi hoş tutan gelimeler var. Akşamüstü olayların katılımcısı olmaktan ziyade gözlemcisi olmak önemli. Günü verimli geçirmek için, haz veren ve bedeninizin bilincini harekete geçiren öğretilerle meşgul olmakta fayda var.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde sosyal becerilerinizin öne çıkıyor. Beklediğiniz ilgiyi görebilirsiniz. Akşam saatlerinde romantik konularda tepkisel tutumlardan kaçınmak yerinde olur. İnsanları olduğu halleri ile anlamaya çalışın.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşinizden keyif aldığınız bir gündesiniz. Yüksek enerjiyle eş zamanlı çok iş yapabilirsiniz. Hevesi koruyup, konsantre olmak önemli; aksi halde enerjiniz dağılır. Akşamüstü ailevi konularla meşgul olabilirsiniz.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bilincinizi günlük faliyetlerin dışına taşıyacak, sizi dinlendirecek faaliyetler olası. Akşam saatlerinde gündemi karıştıran huzur bozan konular olası, ancak öze dönüp sakin karşılamakta fayda var.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkilerde gelişmeler, huzur veren koşullar olası. Değer duygunuz revize oluyor. Akşam çatışmalardan kaçınmak, fikirler uyuşmasa da sizi anlayan insanlarla bir arada olmakta fayda var.