Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hafsanur Sancaktutan: Çocukken çok kavga ederdim!
        1

        21 yaşındaki Hafsanur Sancaktutan, bilinmeyenlerini anlattı. İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Sancaktutan, çocukluk yıllarından bahsetti.

        2

        Çocukken yaramaz olduğunu ve çok kavga ettiğini itiraf eden ünlü oyuncu, bu yüzden ailesinin kendisini karate kursuna gönderdiğini anlattı.

        3

        "AİLEM BENDEN ÇOK ÇEKTİ"

        Sancaktutan, şöyle konuştu:

        Baba tarafımdan Rizeli olduğum için çokça Rize’ye çay toplamaya giderdim. Üç kız kardeşiz ve ben hep yaramaz bir çocuktum. Çok çektiler benden. Küçükken evimizin altındaki tüpleri demircilere gizli gizli satardım. Küçükken erkek gibiydim ve erkeklerle daha iyi anlaşırdım. Ama aynı şekilde en çok da onlarla kavga ederdim. Bu yüzden ailem beni karateye gönderdi. Gitmek de istemiyordum. Karate bir savunma sporu sonuçta.

        4

        "AŞKSIZ YAPAMAM"

        Geçtiğimiz temmuz ayında meslektaşı Deniz Can Aktaş ile aşkını ilan eden Hafsanur Sancaktutan, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu.

        Ünlü oyuncu, "Sevgi, aşk... İyi ki var. Sevginin öğrenilen bir şey olduğunu fark ettim. Hayatımda güzel olan her şeyin içinde sevgi var. Gerçek sevginin getirdiği karşılıksız yanında olma halini, güveni ve saygıyı partnerinizden alıyorsunuz. Aşksız yapamam herhalde. İlgiyi çok seviyorum. Aşkı diri tuttuğuna inandığım diğer şey de tatlı küçük atışmalar, inatlaşmalar..." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "ÖZEL HAYATIMIZI VE İŞİMİZİ AYRI TUTUYORUZ"

        Mutlu ilişkinin sırlarını da dile getiren Sancaktutan, "Özel hayatımızı ve işimizi ayrı tutmak ikimizin de tercihi... Tabii ki birbirimize fikir verdiğimiz, danıştığımız çok oluyor ama günün sonunda herkes kendi hissettiği ve bildiği üzerine yoğunlaşıyor. İlişkinin özel dinamikleri sadece paylaşılmadığında özel kalıyor, benim için esas olan bu." şeklinde konuşmuştu.

        6

        "DEDEM TARAFINDAN İSTİSMARA UĞRADIM" DEMİŞTİ

        Öte yandan ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz aylarda kendisiyle ilgili şok bir itirafta bulunmuştu. Sancaktutan, "İtiraf ediyorum! Dedem tarafından istismara uğradım. Pedofili bir adamın torunuydum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşım tarafından taciz edildim. Utanmıyoruz, korkmuyoruz. Yalnız olmadığımızı biliyorum." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ