Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Halsey: Bir kolumla oğlumu tutup diğer kolumla savaşacağım! - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı Türk senarist Alev Aydın'dan 14 Temmuz 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşamıştı. Şarkıcı, daha önceki hamilelikleri ve düşükleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

        2

        Vogue Dergisi'ne konuşan Halsey, "24. yaş günümden önce üç kez düşük yaptım. Kolaylıkla hamile kalabilmem ve hamileliği sürdürmekte zorlanmam acımasız bir ironi gibiydi." ifadelerini kullandı.

        3

        27 yaşındaki şarkıcı, "Düşüklerimden biri sonradan bakım gerektiriyordu ve bu da kürtaja ihtiyacım olacağını söylemenin nazik bir yoluydu. Çünkü vücudum hamileliği kendi başına tamamen sonlandıramazdı ve tıbbi müdahale olmadan sepsise girme (ağır enfeksiyonun sonucunda bağışıklık sisteminin verdiği yoğun tepki ile organ ve dokularda hasar oluşması) riskiyle karşı karşıya kalırdım." dedi.

        4

        "KENDİM İÇİN ÇARESİZDİM!"

        Ünlü isim, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

        Bu işlem sırasında ağladım. Kendim için korktum ve çaresizdim. Hayatımı tehdit eden hamileliği çaresizce bitirmem gerekiyordu.

        5

        "KÜRTAJ BENİM HAYATIMI KURTARDI"

        Halsey, ABD'de kadınların kürtaj haklarını kısıtlayan yeni yasa hakkında da konuştu. "Birçok insan, yıllarca bunun için mücadele ettikten sonra bir çocuk dünyaya getirdiğimden beri kürtaj konusundaki tutumumu yeniden gözden geçirip geçirmediğimi sordu. Cevap kesinlikle 'Hayır!" diyen Halsey, "Aslında ben hiçbir zaman bu konuda çok güçlü hissetmedim. Kürtaj benim hayatımı kurtardı ve oğlumu dünyaya getirmeme yol verdi." şeklinde konuştu.

        Ünlü şarkıcı, "Her insanın bu tehlikeli ve yaşamı değiştiren deneyime ne zaman ve nasıl sahip olacağını seçme hakkını hak ediyor." dedi.

        6

        "BİR KOLUMLA SAVAŞACAĞIM"

        Halsey, ayrıca "Oğlumu bir kolumda tutacağım ve diğer kolumla tüm gücümle savaşacağım." ifadelerini kullandı.

        7

        SAHNEDE BEBEĞİNİ KAYBETMİŞTİ

        Ünlü şarkıcı, 2015 yılında hamile kalmış ancak bir sahne performansı esnasında bebeğini kaybetmişti. Halsey, üç yıl sonra katıldığı bir sohbet programında da karşısındaki genç dinleyiciler kendisini seyrederken bebeğini düşürdüğünü ve hiçbir şey olmamış gibi konsere devam etmek zorunda kaldığını anlatmıştı.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ