Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Haluk Levent kendisini canlandırdı - Magazin haberleri

        Yapımcılığını Selçuk Aydemir ve Aytaç Ağdağ’ın üstlendiği 'Üçlü Pürüz' filminin başrollerini Okan Çabalar, Emrah Kaman ve Korhan Herduran paylaşıyor. Filmin kadrosunda Müfit Kayacan, Özgür Can Çoban, Ecenaz Üçer, Selim Erdoğan ve Bahar Süer gibi oyuncular da yer alıyor. Film, gösterime 21 Nisan'da girecek.

        HALUK LEVENT SÜRPRİZİ

        Yönetmen koltuğunda Vedat Uyar’ın oturduğu 'Üçlü Pürüz'ün sürprizi ise Haluk Levent... Filmde kendisini canlandıran Levent, filmi izleyenlere şaşkınlık yaşatacak.

        REKLAM

        DÜĞÜN YOLUNDA MACERA

        Afişi yayınlanan 'Üçlü Pürüz'ün konusu şöyle: Ailelerinden gizli bir şekilde evlenen 'Fatih' (Özgür Can Çoban) ve 'Eda' (Ecenaz Üçer), bankacı olan arkadaşları 'Serhat’tan (Okan Cabalar) sahte nikâh memuru olmasını ve Adana’ya gelerek ailelerinin karşısında nikâhlarını kıymalarını ister.

        Adana yolculuğunda 'Serhat’a nikâh şahidi olmaları için ortak arkadaşları 'Haktan' (Emrah Kaman) ve 'Utku' da (Korhan Herduran) eşlik eder. Ancak yolculukları sırasında arabaları çalınır. Üç arkadaşın yaşayacağı talihsizlikler bununla sınırlı kalmayacak, düğüne yetişmeye çalışırken kendilerini geri dönüşü olmayan bir maceranın içinde bulacaklardır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ