Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hatice Şendil'den ikinci çocuk açıklaması - Magazin haberleri
        1

        2015 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Burak Sağyaşar ve Hatice Şendil, 2017'de oğulları Can'ı kucaklarına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı.

        2

        Re Touch dergisine konuşan Şendil, kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı.

        37 yaşındaki oyuncu, "Birçok dizide oynadın, sende ayrı bir yer tutan bir projen hangisiydi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

        Her biri, oyuncu kimliğime yeni hikayeler katıyor. Çünkü Hatice hepsiyle gelişti, dönüştü ve büyüdü. Hepsi benim yolculuğumda dönüm noktasıydı. Göz göze oynadığım her arkadaşım kıymetli ve biricik.

        3

        "CİLT BAKIMLARI VAZGEÇİLMEZİM"

        Güzellik ritüellerinden de bahseden Hatice Şendil, "Kendimi bildim bileli sağlıklı beslenme önceliğim... Günlük rutinlerin dışında spor ve cilt bakımları da vazgeçilmezim" dedi.

        4

        Şendil, moda ile arasının iyi olduğunu belirterek "Modanın kadın üzerinden verdiği mesajı seviyorum. Modayı trendler doğrultusunda değil, gelişen ve değişen akımlar üzerinden algılamayı seviyorum" ifadelerini kullandı.

        5

        "EVDE VAKİT GEÇİRMEYİ SEVİYORUM"

        Oyuncu, "Nasıl bir ev kadınısın?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

        Evde vakit geçirmek benim için çok keyifli. Zaman zaman vakit buldukça hatta Can'la birlikte mutfakta harikalar yaratabiliriz. Onun sevdiği kurabiyeleri yapmak, aileyle, arkadaşlarla geniş masalarda uzun sohbetler etmek en büyük keyif benim için.

        6

        Hatice Şendil, "Can da anne ve babası gibi oyuncu olur mu?" sorusuna "Hangi mesleği seçer bilmiyorum ama hümanist, duyarlı ve adaletli bir birey olması için elimden geleni yapıyorum" diye cevap verdi.

        7

        Şendil, ayrıca uzun süredir ekranlarda yer almayan eşi Burak Sağyaşar'ın oyunculuğu bıraktığı yönündeki iddialar hakkında konuşarak şunları söyledi:

        Burak, üretmenin ve yaratmanın farklı bir alanını daha çok benimsedi. Evimizde sürekli bir olma hali vardır. Mesleğimizde onun getirdiği prensipler hakimdir. Hep sohbetimizdedir: Nasıl daha iyisini yaparız? Daha ne yapılabilir? Çok konuşulur bizim evde. Çok soru soran, iki farklı işte varlık gösteren iki bireyiz. Beraber bir proje geliştirmek ise hayatın kendisine kalmış.

        8

        "KISKANÇ BİR EŞ DEĞİLİM"

        Ünlü oyuncu, kıskanç bir eş olmadığını belirterek "Kendini, sınırlarını keşfetmiş, hak görme konusunda kendi sınırını kesin çizmiş bir bireyim. Kıskanma ilkel bir duygu. Gelişmemiş yanı beni rahatsız eder. Tek taraflı değildir. Kıskanma duygusu her yönüyle gelişir. Moliere’in de dediği gibi: Kıskanç daha çok sever, fakat kıskanç olmayan daha iyi sever" ifadelerini kullandı.

        9

        "KALBİMİ VE MANTIĞIMI DİNLİYORUM"

        Hatice Şendil, hayatta her şeyin bir dengesinin olduğunu belirterek kalbinin ve mantığının sesini dinlediğini belirtti.

        10

        İKİNCİ ÇOCUK AÇIKLAMASI

        Şendik, ikinci çocuğu düşündüklerini söyleyerek "Can'ın bir kardeşi olmasını çok istiyoruz" dedi.

        11

        Oyuncu, son olarak "Evlilik aşkı öldürüyor mu?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

        Aşk bir süre sonra ilk anlamıyla ölmeye, değişmeye, dönüşmeye mahkumdur. Aşkın depresif tarafı, romantizmden daha yoğun, daha kuvvetli bir tutkudur. Bu hissettiklerinizin sorumluluğunu karşınızdakine ve şartlara verip vermemekle ilgili. İki insanın da aynı hayatı yaşamayı seçmesiyle ilgili. Evlilik sonsuz sevgiyle mümkün. Birbirini olduğu gibi kabul etmekle.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ