Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
         Gözde Akgüngör Pamuk
        Gözde Akgüngör Pamuk
        • Hem büyüleyici hem vizesiz! Ramazan bayramında Türk turistin bayram rotası bu sene Karadağ olacak. Bayramda Türk turist rekoru bekleniyor... Gözde Akgüngör Pamuk Habertürk için yazdı. Bayramı Karadağ'da geçirmek için 5 neden...
          7 dakika önce
          DEVAMI
        • Tarihi taş şehir: Gjirokastra Osmanlı izleri taşıyan Arnavutluk’un taş şehri Gjirokastra, tarihin tanığı olmuş, özgün taş ev ve sokaklarıyla ziyarete değecek bir Balkan durağı…
          2 ay önce
          DEVAMI
        • Antik Roma yolunda modern yolculuk: Via Egnatia Roma döneminin kadim Via Egnatia yolunda modern bir road trip yapmaya ne dersiniz? İstanbul’da tarihi yarımadadan başlayan rota, Yunanistan ve Makedonya’dan geçerek Arnavutluk’un Adriyatik kıyısında son buluyor.
          3 ay önce
          DEVAMI
        • Arnavutluk'ta tatil yapmanız için 5 neden Turkuaz sahilleri, heybetli dağları, taş evleriyle dolu kadim kentleri, leziz mutfağı ve hareketli gece hayatıyla dikkat çeken Arnavutluk bu yıl turist rekoru kırdı.
          5 ay önce
          DEVAMI
        • Karadağ'da mutlaka gezilecek 8 yer  Karadağ bugünlerde her zamankinden daha cazip. Sebebi; billur gibi Adriyatik kıyıları, muhteşem manzaralar ve bir de Schengen vizesi istememesi.
          9 ay önce
          DEVAMI
        • Üsküp hakkında bilmeniz gereken 10 şey Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp, her köşesinde Osmanlı dokusu taşıyan, kadim bir Balkan kenti.
          9 ay önce
          DEVAMI
        • Panettone ekmeğini bu kadar özel kılan nedir? İtalya’nın meşhur Panettone ekşi mayalı ekmeğinin hayatı kutsayan hikayesi ve 3. yüzyılda Sivas’ta yaşayan Aziz Vilas ile bağlantısının hikayesi nedir?
          10 ay önce
          DEVAMI
        • Turistik anıta dönüşen savaş sığınakları Birkaçı restorana, müzeye, bara dönüşmüş olsa da savaş sığınakları bugün turistler için Arnavutluk’ta bir çekim noktası...
          1 yıl önce
          DEVAMI
        • Kadim Balkan kenti: Üsküp Üsküp her köşesinde Osmanlı dokusuna sahip kadim bir Balkan kenti.
          1 yıl önce
          DEVAMI
        • Bir gölden daha fazlası: Ohri Yeşil ile mavi benim huzur kaynağım, bir ağaç gölgesinde tatlı bir esintiyle oturayım, yüzümü pırıl pırıl sulara döneyim, şehrin kıpırtıları kulağıma çalınırken mütevazı bir masada kahvemi yudumlayayım diyorsanız Ohri’yi mutlaka gidilecek yerler listenize ekleyin.
          1 yıl önce
          DEVAMI