Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İrem Derici ile Demet Akalın barıştı - Magazin haberleri
        1

        Bir süredir küs olan şarkıcı İrem Derici ile Demet Akalın aralarındaki buzları eritti. Konuyla ilgili telefonla 'Magazin Masası'na bağlanan Akalın, "Zaten neden küstük anlamadım!" şeklinde konuştu.

        2

        "ONUN SAYGISINDA BİR SIKINTI YOK"

        Demet Akalın, "Ben İrem'e kızamıyorum. En azından dobra dobra söylüyor... O neden küstü anlamadım. Ben de çok küfür seviyorum ama çok fazla yapınca sevmiyorum, ona yakıştırmıyorum. Onun saygısında sevgisinde bir sıkıntı yok. Ben onun iyiliği için bazı şeyleri retweet'liyorum. Bunların hepsi çoluk çocuğa karışsın istiyorum." dedi.

        3

        NE OLMUŞTU?

        Geçtiğimiz aylarda İrem Dericinin konser öncesinde küfür ederken çekilen bir videosu Twitter'da "İyi şarkıcı olmak, ahlakı bozuk olmak #İremderici" notuyla yayınlanmıştı. Paylaşımı gören Demet Akalın da gönderiyi beğenmişti.

        4

        Bir takipçisi Derici'yi durumdan haberdar etmek için "Demet Akalın tweeti beğenmiş İrem, ne diyorlar bunlar?" şeklinde bir tweet atmıştı.

        5

        İrem Derici de bunun üzerine, "Aylar önce benden engeli yediği için canı yanıyor hala belli. Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin Demo'm." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ