Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İşte Erwin Koeman'ın listesi! Fenerbahçe transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Görev yaptığı üç maçtaki performansıyla sınıfı geçen Fenerbahçe teknik sorumlusu Erwin Koeman ara transfer için çalışmalara başladı.

        2

        Fotomaç'ın haberine göre; Koeman yönetimle yaptığı görüşmede bir stoper, oyunu iki yönlü oynayabilecek bir orta saha ve bir de santrfor gerektiğini belirtti. Transferi planlanan isimler kiralama yoluyla alınacak.

        3

        Koeman'ın santrfor olarak öncelikle Willem'li Fran Sol ve Feyenoord'lu Nicolai Jorgensen, orta saha için yine Feyenoord'dan Yassin Ayoup ve stoper olarak da PSV'den Nicolas Isimat Mirin üzerinde durduğu belirlendi.

        4

        FRAN SOL

        İspanyol 9 numara, 26 yaşında. Futbola Real Madrid altyapısında başlayan Sol, Villarreal, Real Madrid, Lugo ve Willem II gibi takımların formasını giydi.

        5

        İspanyol golcü, bu sezon forma giydiği 14 maçta 12 gol atma başarısı gösterdi.

        6

        NICOLAI JORGENSEN

        Danimarkalı forvet oyuncusu, 27 yaşında. Kariyeri boyunca Feyenoord, Kopenhag, Bayer Leverkusen ve K'lautern gibi takımların formasını giydi.

        7

        Tecrübeli forvet, bu sezon forma giydiği 9 maçta 5 gol atma başarısı gösterdi.

        8

        NICOLAS ISIMAT-MIRIN

        Fransız stoper, 26 yaşında. Kariyerinde bugüne kadar PSV, Monaco, Valencienne gibi takımların formasını giydi. Tecrübeli stoper, bu sezon forma giydiği 5 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.

        9

        YASSIN AYOUB

        Faslı orta saha, 1994 doğumlu. Kariyerinde bugüne kadar Feyenoord ve Utrecht formaları giydi. Faslı oyuncu, bu sezon forma giydiği 10 maçta 2 gol 3 asist katkısında bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ