Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Son dakika: Ivana Sert'ten Özcan Deniz'e evlilik yanıtı
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Modacı Ivana Sert (42), önceki akşam evlilik hazırlığı yaptığı iş insanı sevgilisi Sezer Dermenci ile birlikte Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir kuaförden çıkarken görüntülenen Sert, sevgilisiyle basın mensuplarına poz vermeyi ihmal etmedi.

        2

        "EVLİLİK SÖZLEŞMESİ" SORUSUNA YANIT

        "Siz evlendiğinizde evlilik sözleşmesi yapar mısınız?" sorusuna da yanıt veren Sert, "Bizde her şey açık, önemli olan aşk..." ifadelerini kullandı. Ivana Sert, ardından, "Yavrum sen ne diyorsun?" diyerek, topu sevgilisine attı.

        Sezer Dermenci ise, "Önemli olan aşk, gerisi hikaye..." sözleriyle Sert'e destek çıktı.

        3

        "VALİZİ TOPLA!"

        Öte yandan ünlü modacı, daha önce sevgilisinin doğum gününü kutlamak için Sarıyer'de bir otel odası tutmuştu.

        Dermenci'ye evde kahvaltı yaparken, "Valizi topla!" diyerek, otele götüren Sert, tarihi bir yapıda kalmayı tercih ettiklerini belirtmişti.

        4

        "ÇOK ŞÜKÜR, BİRBİRİMİZİ BULDUK"

        Sezer Dermenci'nin sesini çok beğendiğini ve kendisinin profesyonel olarak şarkı söylemediğini ifade eden Ivana Sert, "Çok şükür, birbirimizi bulduk. Mutluyuz." açıklamasını yapmıştı.

        5

        "NAFAKA" ÇIKIŞI

        Ivana Sert, iş insanı Yurdal Sert ile evliliğini 7 yıl önce bitirmişti. Sert, velayeti kendisinde olan oğlu Ateş'in nafakasının artırılması için dava açmıştı.

        Ivana Sert, eski eşinin ödediği 5 bin TL'lik nafakanın, oğlu Ateş'in eğitim masraflarına yetmediği için yüzde 300 zam yapılmasını isteyerek açtığı davayla ilgili açıklamada bulunmuştu.

        6

        "SONUÇTA BU SENİN EVLADIN"

        Sert, eski eşinin "İşlerim yolunda gitmiyor." şeklindeki savunmasıyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

        Hepimizin işleri kötü gidiyor ama çocuğumuz var ve ona bakmak zorundayız. Ben az bulmuyorum ama çocuğun okul masraflarını karşılamadığı için yapacak bir şey yok. Sonuçta bu senin evladın, çocuk senin yani.

        Ben çocuğum için çalışıyorum ömrümü veriyorum, herkes de böyle yapmalı bence. Baba olarak değerlendirsinler bu konuyu, eşine vermiyorsun zaten nafakayı çocuk için veriyorsun.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ