Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inci Lig'de 6 maçtır galibiyete hasret kalan Altay'da hafta başından bu yana adı kulüple anılan Cezayir asıllı Fransız teknik direktör Bahloul Djilali sözleşmeyi imzaladı. Kariyerinde Fransa, Andorra, Umman, Fildişi Sahili, Bahreyn, Ruanda gibi birçok ülkede görev yapan 41 yaşındaki teknik adamın imza törenine Başkan Ayhan Dündar, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Süleyman Özkaral, Asbaşkan Murat Pervane ve yönetimden Fatih Sadıkay katıldı. Djilali ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varıldığı açıklandı.

        Aylardır kulübü şirketleştirmek için görüşmelerin sürdüğü, adı Malezya merkezli uluslararası bir şirketle anılan siyah-beyazlılarda bu hamle sonrası takıma talip olan şirketle ilgili meraklı bekleyiş sürüyor.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler