Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı'dan 'Çağla Şıkel' iddiası! Konuşmaları tek tek ifşa etti! İzzet Antebi'den ilk açıklamalar - Magazin Haberleri
        1

        Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden İzzet Antebi, 2009 yılında evlendiği Didem Sarı'dan geçtiğimiz yıl eylül ayında boşanmıştı. Mila ve Moris Mert adında iki çocukları bulunan çift, velayet konusunda da ortak vekalete imza attı.

        2

        TUVANA TÜRKAY İLE BİRLİKTE

        Oyuncu Tuvana Türkay ile yeni bir aşka yelken açan ve sevgilisiyle Bodrum'da tatil yapan İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı'dan şaşırtıcı paylaşımlar geldi.

        3

        KONUŞMALARI YAYINLADI

        Sarı, boşanma kararı çıkmadan önce eski eşinin ünlü manken Çağla Şıkel ile aşk yaşadığını iddia etti. Didem Sarı, Antebi ve Çağla Şıkel'in Instagram üzerinden gerçekleştirdiği konuşmaları ifşa etti. 24 Eylül 2021'de boşanan çiftten Didem Sarı'nın yayınladığı konuşmaların, 28 Ekim'de gerçekleştiği dikkatlerden kaçmadı.

        4

        "AŞK YOK!"

        Yaşananların ardından Antebi, ilk kez Habertürk'ten Reşit Özet'e konuştu. İş insanı aşk iddialarını yalanlarken, "Çağla Hanım benim dostum, hayatımızda da hiçbir zaman aşk ilişkisi olmadı. Yani bu iki dostun arasındaki konuşmaları yayınlanacak kadar rezalet bir durum. Kafası da yerinde değil ki 28 Ekim'de olan bir şeyi "evliyken" falan diye yazıyor yani... 24 Eylül'de boşanmış bir çiftin 28 Ekim'deki bir yazışmayla falan ne ilgisi olacak? Çok rezalet bir durum var ortada. Anladığım kadarıyla maalesef kişi ne yaptığını bilmiyor." dedi.

        5

        "DAVA AÇIYORUZ"

        Olayı yargıya taşıyacağını belirten Antebi, "Ben de dava açıyorum Çağla Hanım da dava açıyor." şeklinde sözlerini sürdürdü.

        "ÇOCUKLARIM BENDE KALIYOR"

        Çocuklarının kendisinde kaldığını da vurgulayan Antebi, "Benim hayatımda her zaman tek önem verdiğim şey çocuklarımdır. Hayatımı çocuklarıma adadım. İlk günden beri de gül gibi bakıyorum onlara." ifadelerini kullandı.

        6

        SALDIRI OLAYI

        İzzet Antebi, 30 Haziran günü İstinye'deki bir mekandan çıktığı sırada Sarı'nın sevgilisi olduğunu iddia ettiği genç bir adamın saldırısına uğradığı gerekçesiyle dava açmıştı. Bu konu hakkında da konuşan iş insanı, "Tanımadığım biri arkamdan saldırdı. Sonradan öğrendim Didem'in erkek arkadaşı olduğunu... Sebep de yok bir şey de yok. Ondan da şikayetçiyiz zaten." dedi.

        Haberi Hazırlayan: Aytekin Teker

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ