Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Julia Fox: Kanye West benim için fotoğraf çekimini yönetti!
        1

        Dört çocuğunun annesi Kim Kardashian (41) ile gösterişli bir şekilde başladığı evliliği fiilen biten, resmi olarak da sona ermek üzere olan Kanye West (44), gönlünü oyuncu Julia Fox'a (31) kaptırdı.

        2

        Kısa bir süre önce adını 'Ye' olarak değiştiren West'in yeni sevgilisi Fox ile olan ikinci randevusu olay odu. Daily Mail'in haberine göre; ikilinin randevusu, ise sosyal medyada tepki çekti.

        3

        Ünlü rapçi, bir restorandaki randevuyu Interview Magazine için özel bir fotoğraf çekimine dönüştürdü. Ayrıca Kanye West'in fotoğraf çekimli yemek öncesinde bir oda dolusu kıyafet getirerek sevgilisinin stilini de yönettiği öğrenildi.

        4

        Perşembe günü ünlü oyuncu, Interview Magazine'de randevuya dair bir yazı yayınladı ve yeni yıl öncesi Miami'de tanıştıklarını açıkladı.

        5

        "YEMEKTEN SONRA SÜRPRİZ YAPTI"

        Fox yazıda sürprizle ilgili, "Restoranda, insanlar yemek yerken Ye, benim için bütün bir fotoğraf çekimini yönetti. Yemekten sonra Ye bana bir sürpriz yaptı. Bütün bir otel süiti giysilerle doluydu. Gerçek bir Külkedisi gibi hissettim! Bunu nasıl yaptığını ya da hepsini zamanında oraya nasıl getirdiğini bilmiyorum. Ama çok şaşırdım. Mesela, ikinci buluşmada kim böyle şeyler yapar ki?" ifadelerini kullandı.

        Oyuncunun bu yorumundan sonra sosyal medyada birçok kişi, "Biraz hızlı gitmiyor musunuz?" yorumunda bulundu.

        6

        AYRILIĞI KABULLENEMEDİ

        Öte yandan geçtiğimiz aylarda katıldığı bir etkinlikte Kim Kardashian ile yeniden bir araya gelmek istediğini dile getiren Kanye West, bu konuda ne kadar inatçı olduğunu gözler önüne seren yeni bir paylaşımda daha bulunmuştu.

        Ünlü rapçi, Instagram hesabından Kardashian ile birlikte çekilen eski bir fotoğrafını yayınlamıştı. West'in bu gönderisi sosyal medyada tartışmalara yol açmıştı. Kardashian'ın Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtığını dile getiren kullanıcılar, Kanye West'e tepki göstermişti.

        7

        Kanye West'in ruhsal sorunlar yaşadığını ve hatta tedavi olması gerektiğini savunan sosyal medya kullanıcıları, "Acaba Kim Kardashian, dört tane çocuk yapmadan önce onun ne kadar hasta olduğunu biliyor muydu?" sorusunu birbirlerine yöneltmişti.

        8

        KİM KARDASHİAN DA YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

        Kanye West'in barışma çabaları sürerken, Kim Kardashian ise oyuncu Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Özel hayatlarını göz önünde yaşamayı tercih eden çift, el ele tutuşarak, objektif karşısına çıkmayı da ihmal etmemişti.

        İkili, geçtiğimiz ay "Saturday Night Live" adlı programa konuk olmuş ve bir parodide rol almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ