Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kalbimdeki Deniz 44. bölüm fragmanı: Mustafa'dan büyük hata!

        Başrollerini Özge Özberk ve Kutsi'nin paylaştığı Kalbimdeki Deniz dizisi, 44. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Yeni bölümü bekleyen izleyiciler merakla yeni bölümde neler yaşanacağını araştırmaya başladı. İşte Kalbimdeki Deniz 44. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        KALBİMDEKİ DENİZ 44. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Deniz’in yaktırdığı kafeteryada olduğunu ve onu Mirat’ın kurtardığını öğrenen Alihan, suçluluk ve kıskançlık duygularıyla kavrulur. Mustafa yaptığı hatadan dolayı Yosef’ten özür dileyerek, Ece’den bir şans daha kazanır. Fikriye kafeteryayı Turgut’un kundakladığını anlayarak kocasını sıkıştırır ve öğrendikleriyle şaşkınlık içinde kalır.

        REKLAM

        Hülya’nın Ünal’la bir konuşmasını duyan Diyar, Hülya’yla ilgili bildiklerini Deniz’e söylemeye karar verir. Evden taşınmak için hüzünle toparlanan Deniz’e mucize gibi bir haber gelir. Figen’in yanlış anladığı bir konuda dolduruşa getirmesiyle, Mustafa bu kez daha büyük bir hata yapar ve Ece’yle ipler kopma noktasına gelir.

        Diyar ve Serdem için bütün engeller ortadan kalkar ve yurt dışına çıkmadan önce son gecelerinde sevdikleriyle bir araya gelerek duygusal anlar yaşarlar. Ne yazık ki hiç kimse Şirzat’ın iz sürerek Hülya’da kaldıklarını öğrendiğini bilmemektedir.

        SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Kalbimdeki Deniz'in geçtiğimiz hafta ekrana gelen 43. bölümünde;

        REKLAM

        Yosef’in gelişiyle çok mutlu olan Mirat, onun Deniz’e koyduğu mesafeye üzülür. Alihan Şebnem’le kızının yanında karşılaşmanın şokuyla sarsılırken, Hülya da her şeyin açığa çıkacağı korkusuyla Şebnem’le tartışarak ipleri koparır. Ama Ünal ve Şebnem yaptıkları numarayla bir taşla iki kuş vurarak, Hülya ve Alihan’ı tava getirirler.

        Diyar ve Serdem Özlem’in de yardımıyla resmi işlemlere başlayıp evlenirlerken; Şirzat Diyar’ın Miratların himayesinde olduğunu Civan’la da görüştüğünü öğrenir. Yosef’in Ece’yle hem evde hem okulda beraber olmasıyla iyice gerilen Mustafa, Figen’in yanlış anladığı bir durumu söylemesiyle, büyük bir hata yaparak, Ece’yle ilişkilerini riske atar.

        Turgut’un batışıyla deliye dönen Fikriye’nin boşanmaya kalkması, Turgut’u çılgınca bir şey yapmaya iter. Tanık olduğu bu durumu kullanan Alihan’ın attığı adım ise Deniz’in hayatını tehlikeye atacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ