Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kanat Atkaya ile dünyaevine giren Şebnem Bozoklu sürpriz evliliğini anlattı - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Şebnem Bozoklu, geçtiğimiz günlerde bir süredir beraber olduğu Kanat Atkaya ile evlendi. Çift mutlu haberi sosyal medya hesaplarından, "Evlendik! Mutluluğumuzu paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ederiz" notuyla duyurdu.

        2

        SÜRPRİZ EVLİLİĞİ ANLATTI

        Ünlü oyuncu, sürpriz evliliklerinin hikayesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla anlattı. İşte haberleri olmayan ailelerini sürpriz yaptıklarını ifade eden Bozoklu'nun o paylaşımı:

        3

        "KİMSENİN EVLENECEĞİMİZDEN HABERİ YOK"

        23 Mart 2019 öğleden sonra saat 14.00... Ailelerimiz bize öğle yemeğine geldiklerini sanıyorlar. Bizim iki ay önce belediyeye evlilik başvurusu yaptığımızdan habersizler ve sürekli sıkıştırıyorlar 'hadi, hadi, hadi' diye :) Kimsenin haberi yok evleneceğimizden, en yakın arkadaşlarımızın bile.

        4

        "BOMBA DÜŞÜYOR EVE"

        İlk fotoğrafta annelerimizin önünde evlenme teklif ediyor Kanat. Bizimkiler daha bu haberin mutluluğunu ve şaşkınlığını atlatamadan zırr kapı çalıyor ve nikah memuru eve geliyor :) Bomba düşüyor eve :) Koşup hemen beyaz elbisemi giyiyorum. Ailelerimiz ve nikah şahitlerimiz minicik bir ekibiz.

        5

        "DÜNYANIN EN GÜZEL YERİNDE 'EVET' DEDİK"

        Benim için dünyanın en güzel yerinde, evimizde canımız annelerimizin ailelerimizin önünde evet diyoruz...

        6

        Şahitlerimiz Enis Arıkan, Ayşegül Karacan, Çağla Akaslan, Bala Atabek ve Şükrü Metinoğlu...

        7

        "ORTAOKULDA PLATONİK AŞKIMDI"

        Geçtiğimiz aylarda, ortaokuldayken Atkaya’ya platonik aşk beslediğini söyleyen oyuncu, “Kanat ortaokulda platonik aşkımdı. Bu platonik aşk yıllarca sürdü ve onca yıl kendisini hiç görmedim. Bundan 1 sene 1 ay önce tanıştık, o günden sonra hiç ayrılmadık. Kaç kişi büyüdüğünde ortaokuldaki platonik aşkı ile birlikte olur ki? Benim mucizem de bu işte” demişti.

        8
        9