Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kendall Jenner hayranlarını şaşırttı! Sevgilisi ile... Son dakika magazin haberleri
        1

        Podyum dünyasının aranan modelleri arasında yer alan Kendall Jenner, kardeşleri Kim, Kourtney, Khloe ve Kylie'nin aksine, aşk hayatını kameralar önünde yaşamaktan kaçınıyordu. Ancak bu kez ters köşe yapan Jenner, Sevgililer Günü'ne özel sürpriz bir paylaşım yaptı.

        2

        KALPLİ PAYLAŞIM

        Takipçilerini şaşırtan 25 yaşıdaki model, bir süredir aşk yaşadığı basketbolcu sevgilisi Devin Booker ile aşk pozunu yayınladı.

        Jenner, fotoğrafına kalp emojisi koydu.

        Jenner'ın adı daha önce de dört NBA yıldızıyla aşk dedikodularına karışmıştı. 2016'da Jordan Clarkson, 2017-2018 yılları arasında Blake Griffin, 2018-2019'da ise Ben Simmons ile aşk yaşadığına dair haberlerle gündeme gelmişti. Jenner, 2019'da ise Kyle Kuzma ile görüntülenmişti.

        3

        YAKALANMIYOR!

        ABD'li modelin, adı bugüne kadar çeşitli ünlülerle anıldı. Harry Styles hatta Orlando Bloom da bunlar arasında.

        Bir dönem Kendall Jenner'ın Leonardo DiCaprio ile bir barda sabaha kadar flört ettiği iddiaları basına yansımıştı. Bütün ayrıntılar tanıkların anlatımına dayalıydı ama yine onları görüntüleyen kimse olmamıştı.

        4

        "GÖZLER ÖNÜNE SERMEM"

        "Verdiğim röportajlarda romantik ilişkilerim hakkında açıklama yapmakla ilgilenmiyorum. Herhangi biriyle evli ya da nişanlı değilim" diyen Jenner, hayatında biri olsa da bunu kamuoyunun gözleri önüne sermemeyi tercih ettiğini belirtmişti.

        5

        "BENİM DE KÖTÜ GÜNLERİM OLUYOR"

        Amerikalı model Kendall Jenner, geçtiğimiz gün Twitter'dan bir takipçisinin "Eğer 99 tane problemim olsaydı ve Kendall Jenner gibi görünseydim, onların hepsini çözerdim" mesajına kayıtsız kalmadı.

        25 yaşındaki model, "Son derece şanslı bir kızım. Bütün sahip olduklarım için minnettarım. Ama bilmenizi isterim ki benim de kötü günlerim oluyor" diye yazdı.

        Kendall Jenner takipçilerine, "Olduğunuz gibi güzelsiniz. Her zaman her şey göründüğü kadar güzel olmayabilir" diye seslendi.

        6

        Jenner'ın bu yorumu üzerine bir hayranı da ayna karşısında verdiği pozunu paylaştı.

        Aynı kişi, "Kendall Jenner, 'Benim de kötü günlerim oluyor' diye yazdıktan sonra" ifadelerini kullandı.

        7

        "İNSANLAR DERDİNİZ YOK SANIYOR"

        Kendall Jenner'ın bir başka takipçisi de "Buna çok ihtiyaç vardı. Göz kamaştırıcı bir ünlü olduğunuz için insanlar sizin de sorunlarınız olmadığına inanıyor. Hepimizin sorunları vardır. Hepimiz insanız. Ve senin bu yüzünü görmek de hoş" yorumunu yaptı.

        Ünlü model, daha önce Allure dergisiyle yaptığı söyleşide bir dönem insanların kendisi hakkında yaptığı yorumlar yüzünden günlerce ağladığını itiraf etmişti.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ