Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme! Killa Hakan sağlık durumu nasıl? - Magazin haberleri
        1

        Türkçe rap dünyasının popüler isimlerinden olan Killa Hakan'ın sağlık sorunlarıyla uğraştığı ve hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı.

        2

        BAĞIŞIKLI SİSTEMİ ÇÖKTÜ

        Koronavirüse yakalandığı öğrenilen 49 yaşındaki şarkıcının durumu ağırlaşmış, virüsün böbreklerine ve akciğerlerine hasar vermesinin ardından bağışıklık sistemi çökmüştü.

        3

        YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI

        Ünlü rapçiden güzel haber geldi. Killa Hakan'ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve yoğun bakımdan çıktığı öğrenildi.

        4

        "DURUMU KRİTİK"

        Ünlü rapçi Ceza da geçtiğimiz günlerde, "Arkadaşlar, değerli Killa Hakan ile ilgili haberleri ben de yanımdakilerden alıyorum. Maalesef 3 gündür yoğun bakımda, durumu çok kritik ve dualarımıza ihtiyacı var. Bir an önce güzel haber almak için bekliyoruz." açıklamasını yapmıştı.

        5

        "İYİLEŞMEYE ÇALIŞIYORUM" DEMİŞTİ

        Kreuzberg'de yaşayan Killa Hakan, geçtiğimiz mart ayında yaptığı paylaşımda yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetmişti:

        Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye çalışıyorum. Sağlıgım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara, tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam…

        6

        KİLLA HAKAN KİMDİR?

        3 Mart 1973 doğumlu olan Hakan Durmuş ya da bilinen adıyla Killa Hakan'ın ailesi 1960 yıllarında işçi olarak Trabzon'dan Almanya'ya göç etmiştir.

        Babası Ali Rıza Durmuş güreşçidir. A Milli Takımı'nda çok başarılı olmuştur ve madalyaları vardır. Killa Hakan, Almanya Kreuzberg'de doğup, büyümüş ve eğitim görmüştür.

        Almanya'da Türkçe rap yapmıştır. Şarkılarında devamlı söylediği "36" sayısı; doğup ve büyüdüğü Kreuzberg City'nin posta kodu numarasıdır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ