Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kim Basinger'ın yüzünün geçirdiği değişim şaşırttı
        1

        Model olarak başladığı kariyerini oyuncu olarak sürdüren Kim Basinger, 1980'lerde ve 1990'larda gişede başarılı olan birçok filmde rol aldı.

        O dönemde dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak anılan Kim Basinger, şimdi 69 yaşında ve ilk torununu kucağına almaya hazırlanıyor.

        2

        Aralarında 'Batman', 'LA Confidential' ve 'Bless The Child'ın bulunduğu birçok yapımda oynayan Kim Basinger, 2016'da 'Nocturnal Animals' için kamera karşısına geçtikten sonra sinemadan uzaklaşmıştı.

        3

        Moda ve sinema dünyasında tanındığı adıyla Kim Basinger ya da tam adıyla Kimila Ann Basinger, günümüzün ünlü modellerinden Ireland Baldwin'in de annesi.. Basinger'ın, Alec Baldwin ile olaylı biten evliliğinden dünyaya gelen tek kızı Ireland ilk bebeğine hamile.

        4

        SEVGİLİSİYLE BİRLİKTE GİTTİ

        Ireland Baldwin ve sevgilisi Andre Allen Anjos, dünyaya gelecek bebekleri için bir kutlama partisi düzenledi. Kim Basinger'da saç tasarımcısı olan sevgilisi Mitch Stone ile birlikte torunu için düzenlenen kutlama partisine giderken ve saatler sonra da mekân çıkışında görüntülendi.

        5

        Kim Basinger'ın kutlama için siyah gömlek, gri ceket ve pantolon giymeyi tercih ettiği görüldü. Ancak Basinger ile ilgili en çok dikkat çeken ayrıntı ise yüzünün geçirdiği değişim oldu.

        6

        Yılların ve yaşanmışlıkların özellikle de yüzünde iz bırakmasına izin vermeyen Kim Basinger, bunun için de estetik müdahaleleri tercih etti. Fakat Basinger'ın son halini görenler onu tanımakta zorlandı.

        7

        BABASI ORKESTRA ŞEFİ ANNESİ MODELDİ

        Öte yandan Kim Basinger, kariyerine model olarak başladı. Basinger'ın babası bir orkestra şefiydi annesi ise bir modeldi. Kim Basinger da kariyer seçimi yaparken annesinin izinden gitti. Kim Basinger 16 yaşındayken Athens Junior Miss Contest'de mankenlik yapmaya başladı.

        8

        Kim Basinger, kısa bir süre sonra da Junior Miss Georgia diye anılmaya başlandı. Basinger, mesleğini sürdürmek için New York'a taşındı ve aranan bir model oldu. 20 yaşına geldiğinde top model olarak anılmaya başlayan Kim Basinger, aynı zamanda oyunculuk dersleri de alıyordu.

        9

        'BOND' KIZI OLDU

        1976'da bazı televizyon dizileri için kamera karşısına geçen Kim Basinger, 2 yıl sonda 'Kate: Portrait of a Centerfold' adlı dizide başrol oynadı. 1980 yılına geldiğinde ise Basinger, artık sinema kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye başlamıştı. 1983'te Sean Connery ile birlikte 'Never Say Never Again' adlı 'James Bond' filminde kamera karşısına geçti.

        10

        Kim Basinger, bundan 6 yıl sonra 'Batman' filminde canlandırdığı karakter ile ününü iyice pekiştirdi. Sonra da zaten ünlü filmler arka arkaya geldi. Başrollerini Mickey Rourke ile paylaştığı 'Dokuz Buçuk Hafta' da işte bunlardan biri... Kim Basinger, 1997 yapımı 'L.A. Confidential' ile Oscar ödülünü kazandı.

        11

        OLAYLI BOŞANMA

        1980'lerde ve 90'larda kadın güzelliğinin simgesi olarak görülen Kim Basinger, özel hayatıyla da hep gündemin ilk sıralarındaydı. İlk evliliğini 1980 ile 1988 arasında yapan Kim Basinger, ikinci evliliğini de 1993 ile 2002 arasında da kendisi gibi oyuncu olan Alec Baldwin ile gerçekleştirdi.

        12

        23 Ekim 1995'de kızları Ireland'ı kucaklarına alan Kim Basinger ile Alec Baldwin, bir çocuk sahibi olmalarına rağmen olaylı bir şekilde yollarını ayırdı. İkili, o dönem Ireland'ın velayetini almak uğruna akla hayale gelmeyecek tartışmalar yaşadı fakat sonra aralarındaki sular duruldu.

        13

        7 ÇOCUĞU DAHA VAR

        Alev Baldwin, Kim Basinger'dan ayrıldıktan sonra 2012'de yoga eğitmeni Hilaria ile evlendi. Hilaria Baldwin ile mutlu bir evlilik sürdüren Baldwin'in Ireland'ın yanı sıra; Carmen, Rafael, Leonardo, Romeo, Eduardo, Lucia ve Ilaria Catalina adında 7 çocuğu daha bulunuyor.

        Fotoğraflar: Mega, Backgrid USA, Avalon

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ