Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kit Harington sabah koşusunda - Magazin haberleri
        1

        Uzun zamandır basına yansımayan oyuncu Kit Harington, önceki gün İngiltere'nin başkenti Londra'da sabah koşusu yaparken görüntülendi.

        2

        Koronavirüs salgını nedeniyle üçüncü kez karantinaya giren İngiltere'de açık havada spor yapmak yasak kapsamında yer almıyor.

        Formunu korumayı ihmal etmeyen ve bu durumu fırsata çeviren 34 yaşındaki oyuncu, koşusunu tamamladıktan sonra evinin yolunu tuttu.

        3

        Öte yandan Kit Harington, 'Game Of Thrones' setinde kendisi gibi oyuncu olan Rose Leslie ile tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı.

        4

        Kit Harington dizide 'Jon Snow''u, Rose Leslie ise 'Ygritte' karakterini canlandırmıştı.

        İkili, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu.

        5

        İngiliz oyuncu, The Telegraph gazetesine verdiği röportajda kariyeriyle ilgili konuşarak bundan sonra artık Game of Thrones dizisindeki 'Jon Snow' gibi bir karaktere hayat vermek istemediğini belirtmişti.

        6

        Kit Harington, bu durumu şu şekilde açıklamıştı:

        Erkeklerin duygusal olarak bir sorunları, bir tıkanıklıkları olduğunu hissediyorum ve bu tıkanıklık İkinci Dünya Savaşı’na dayanıyor, dedelerden oğullara ve torunlara geçmiş.

        Ne hissettiğimiz hakkında konuşmuyoruz, çünkü bu zayıflık olarak görülüyor, hiç erkeksi değil. Sessiz, kahraman tipli bir erkek karakterin, ileri gitmek için artık oynamak istemediğim bir rol olduğunu hissediyorum.

        7

        Harington, ayrıca "Dünyanın maskülen olmayan rollere daha fazla ihtiyacı var" demişti.

        8

        Kit Harington

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ