Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Lidya Özdemiroğlu ve Levent Yüksel aşk yaşıyor! Lidya Özdemiroğlu kimdir?

        Lidya Özdemiroğlu ile Levent Yüksel'in aşk yaşamasını herkes konuşuyor. Lidya Özdemiroğlu ile Levent Yüksel birlikteliği ne zaman başladı? Ne zamandır aşk yaşıyorlar? İşte detaylar...

        İlk evliliğini Sertab Erener'le yapan, 1996'da boşanan Levent Yüksel, yeniden aşık. Sanatçının sevgilisi; geçen yıl vefat eden ünlü müzisyen Attila Özdemiroğlu'nun kızı Lidya. Çiftin arasındaki yaş farkı tam 31. Levent 53, Lidya 22 yaşında.

        22 yaşındaki Lidya, müzisyen Attila Özdemiroğlu ve Hepgül Özdemiroğlu'nun kızı. Bilgi Üniversitesi'nde öğrenci olan Lidya Özdemiroğlu, sosyal medya hesaplarında sürekli Levent Yüksel'in fotoğraflarını paylaşıyor.

        LİDYA ÖZDEMİROĞLU-LEVENT YÜKSEL AŞKINA DESTEK

        Levent Yüksel ile aşk yaşayan Lidya Özdemiroğlu'nun bu ilişkisi çok konuşuldu...

        Konuya ilişkin ise, anne Hepgül Özdemiroğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama ve destek geldi.

        Hepgül Özdemiroğlu, 2016 yılında aramızdan ayrılan usta söz yazarı Attila Özdemiroğlu ile yıllar öncesine ait olan bir fotoğrafını paylaştı.

        Attila Özdemiroğlu ile evlendiklerinde aralarında 31 yaş farkı olduğunu söyleyen Hepgül Özdemiroğlu'ndan kızına tam destek geldi...

        İşte yapılan o açıklama:

        Ben 21 yaşımdayım Ati 52 yaşında bu fotoğrafta. 42 yaşıma kadar sürecek bir aşk'a evet dedim 22 Temmuz 1995 yılında. Ati tanistigimizin 10. Gününde evlenme teklif ettiğinde "Beni kimse tanımıyor ama evlenirsek sana sübyancı diyecekler" demistim. Ati, gülümsemiş yanaklarinda gamzeleri güller açmış ve tarihi cevabını vermisti bana; "Aşkın ne yaşı ne cinsiyeti vardır. Sende bende yetiskiniz. Kimse seçimimize bir şey diyemez. Hayat bu.." O günden sonra tercihlerimle ilgili kimseyi dinlemedim ve hiç bir tercihe saygısızlık etmemeye çalıştım, etmedim... Attila ile ben, Müziğin sesini açtık dünyanın sesini kıstık.

        Allah herkese benim yaşadığım, kalbimi uçurup kanatlandiran aşk gibi bir aşk versin. Canim kizlarimizin her seçiminin her yaptığının sonuna kadar yanındayım. Medyada Okuduğum yorumlara söyleyecek tek bir sözüm var;

        #AşkOlsun..

        .png
        .png

        LİDYA ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?

        Lidya Özdemiroğlu, 2016 yılında hayatını kaybeden Türk besteci, söz yazarı ve müzisyen Attila Özdemiroğlu’nun 5. evliliğinden olan ikiz kızlarından biri. Lara isminde bir ikizi bulunan Lidya Özdemiroğlu,1995 yılında doğdu. Bilgi Üniversitesi'nde eğitimine devam eden Lidya Özdemiroğlu, sosyal medya hesaplarında sürekli Levent Yüksel'in fotoğraflarını paylaşıyor. Sanatla ilgilenen Lidya Özdemiroğlu müzik dünyasında da çok sayıda arkadaşa sahip.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ